Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pretukao ga je kao vola: Voliš tući žene? E, pa evo ti sada...

Pretukao ga je kao vola: Voliš tući žene? E, pa evo ti sada...
19

Znao sam da imam veće srce od njega. Naziva se muškarcem, a voli tući žene... Zaboravite tog frajera. Imam puno veće srce od njega. Gdje je sada fina guza Ronde Rousey, rekao je Lewis nakon borbe

VIDEO

Noćas se održao UFC Fight Night 105 u kanadskom Halifaxu, a da je jedan od trenutno najatraktivnijih boraca na svijetu pokazao je UFC-ev teškaš Derrick 'The Black Beast' Lewis, koji je u drugoj rundi brutalno nokautirao Travisa Brownea.

Bila je to ujedno i glavna borba večeri, a Lewis je upisao šestu pobjedu zaredom u UFC-u, od kojih su pet bile nokautom. 'The Black Beast' je tako došao do osme pobjede nokautom u UFC-u i stigao do trećeg mjesta najboljih nokautera u povijesti teške kategorije (8). Prvo mjesto drži Cain Velasquez s 10 nokauta.

Lewis, koji je iskorak na UFC-evoj sceni napravio na priredbi u Zagrebu zasigurno je jedan od najkontroverznijih boraca u elitnoj MMA organizaciji. Nikad se ne ustručava reći što misli, a tako je bilo i noćas. Podsjećamo, kada je bio u Hrvatskoj rekao je da mu je bilo grozno, da se više nikad neće vratiti, da Hrvati jedu samo zelenilo i da nigdje nije mogao naći nikakav fast food da se najede kao čovjek. Noćas je ubo Brownea tamo gdje najviše boli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znao sam da imam veće srce od njega. Naziva se muškarcem, a voli tući žene... Tako da, zaboravite tog frajera. Imam puno veće srce od njega. Gdje je sada fina guza Ronde Rousey? - rekao je nakon borbe Lewis.

U srpnju 2015. godine, tadašnja Browneova supruga Jenna Webb optužila je Travisa za obiteljsko nasilje. Na Instagramu je objavila slike modrica na tijelu. Browne je negirao otpužbe, nikad nije pokrenut postupak protiv njega, a UFC-ev tim proveo je istragu i utvrdio da nije kriv. Kasnije je u intervjuu za MMA Fighting rekao kako se osjeća izdanim i da su ga mediji bezveze 'razapeli'. Također, bio je u vezi s Rondom Rousey dvije godine.

Što se tiče borbe, Browne je u prvoj rundi ozbiljno naudio Lewisu nakon što je bacio jedan middle kick. No, Lewis je, u svojem stilu, rekao kako to nije bilo ništa strašno.

- Samo sam morao odraditi broj 2 (veliku nuždu), to je sve. Nije me oštetio udarcem. Samo sam morao kakati - rekao je Amerikanac.

U Zagrebu je rekao kako mu Gonzaga nije mogao ništa i kako je jedva čekao da ga nokautira da ne mora trpjeti njegovo dlakavo tijelo na sebi. Nema sumnje kako se ovdje radi o jednom od najplodnijih nokautera u povijesti UFC-a, a isto tako o jednom od najluđih boraca u oktagonu. Za kraj je rekao da mu sada ipak treba manja pauza.

- Osjećam da mi treba malo odmora. Ne želim čuti ništa o borbama sljedeća tri mjeseca. Plus, svi treninzi i seks koje odrađujem... Tijelo mi treba odmora.

Od ostalih borbi, bivši prvak velter kategorije Johny Hendricks odradio je uspješan debi u srednjoj kategoriji. 'Bigg Rigg' je slavio protiv Hectora Lombarda, prvog prvaka Bellatorove srednje kategorije, nakon tri runde jednoglasnom odlukom sudaca (30-27, 30-27, 29-28).

Rezultati UFC-a Fight Night u Halifaxu:

  • Derrick Lewis def. Travis Browne KO 2 3:12
  • Johny Hendricks def. Hector Lombard Jednoglasna odluka (30-27, 30-27, 29-28) 3 5:00
  • Gavin Tucker def. Sam Sicilia Decision Jednoglasna odluka (30-27, 30-27, 30-27) 3 5:00
  • Elias Theodorou def. Cezar Ferreira Jednoglasna odluka (30-27, 29-28, 29-28) 3 5:00
  • Sara McMann def. Gina Mazany Submission (Arm Triangle choke) 1 1:14
  • Paul Felder def. Alessandro Ricci TKO 1 4:44
  • Santiago Ponzinibbio def. Nordine Taleb Jednoglasna odluka (29-28, 29-28, 29-28) 3
  • Randa Markos def. Carla Esparza Podijeljena odluka (28-29, 29-28, 29-28) 3 5:00
  • Aiemann Zahabi def. Reginaldo Vieira Jednoglasna odluka (30-27, 29-28, 29-28) 3 5:00
  • Thiago Santos def. Jack Marshman TKO 2 2:21
  • Gerald Meerschaert def. Ryan Janes Submission (armbar)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu