Obavijesti

Sport

Komentari 1

Liga prvaka: Iznenađenje u Lyonu, pobjeda ManU-a

Liga prvaka: Iznenađenje u Lyonu, pobjeda ManU-a
5

Četiri utakmice završile su pobjedama gostiju. Rangersi su potukli Lyon, Barcelona je slavila u Stuttgartu, Arsenal minimalno u Bukureštu...

VIDEO

Najveće iznenađenje prvoga dana 2. kola Lige prvaka priredio je škotski Rangers. Momci iz Glasgowa dobili su 3-0 u Lyonu i razuvjerili sve one koji su sumnjali u njihovu snagu. Slovili su za autsajdera skupine E, ali čini se da to baš i nije tako. Poveli su nakon 13 minuta, a pobjedu osigurali početkom nastavka. Lyon je igrao, Rangers zabijao. Francuzi su imali 27 udaraca na gol, 10 u okvir, a Škoti ukupno osam. U okvir gola, pogađate - tri.
Roma se nije uspjela 'osvetiti' za teški 1-7 poraz u četvrfinalu lanjske Lige prvaka. Mogli su Rimljani izvući puno bolji rezultat, propustili su puno toga, ali bodovi su ostali na "teatru snova". Čovjek odluke zove se Wayne Rooney, jedini strijelac na ovoj solidnoj utakmici. Manchester je igrao bez Van der Sara, Tevez i Giggs ušli su naknadno. 
Barcelona je dugo lomila otpor Stuttgarta u Njemačkoj, ali bilo je pitanje vremena kad će pasti prvi gol. A pao je u 52. minuti, kad je nakon kornera loptu u mrežu spremio Charly Puyol. Nakon sjajne akcije Henryja, na 2-0 je povisio Messi u 66. minuti.
U skupini F igrali su kijevski Dinamo i lisabonski Sporting. Portugalci nose bodove iz Kijeva zahvaljujući golovima Tonela i Polge iz prvog poluvremena.
U prvoj utakmici 2. kola CSKA i Fenerbahce su podijelili bodove u Moskvi. Završilo je 2-2, a poveli su gosti Alexa u 9. minuti. Izjednačio je Krasić u 49., a četiri minute kasnije Vagner Love iz penala je doveo CSKA u vodstvo. Za konačnih 2-2 zabio je Deivid u 85. minuti. Puno manje neizvjesnosti bilo je u Milanu, gdje se Inter golovima Ibrahimovića lako obračunao s PSV-om. Sve je bilo riješeno već nakon pola sata.
Sevilla je na svom travnjaku povela protiv Slavije, gosti su vrlo brzo izjednačili, ali dvojbi nije bilo. Luis Fabiano je zabio za 2-1, a posao su dovršili Escude i Aruna Kone u drugom poluvremenu. Pitanje pobjednika u Bukureštu riješio je Robin van Persie, i to 13 minuta prije kraja. Eduardo nije igrao.

SKUPINA E:
Lyon - Rangers 0-3 (McCulloh 13, Cousin 49, Beasley 53)
Stuttgart - Barcelona 0-2 (Puyol 52, Messi 66)

SKUPINA F:
Dinamo K. - Sporting 1-2 (Vaščuk 28 / Tonel 14, Polga 38)
Manchester Utd - Roma 1-0 (Rooney 71)

SKUPINA G:
CSKA - Fenerbahce 2-2 (Krasić 49, Vagner Love 53 / Alex 9, Deivid 85)
Inter - PSV 2-0 (Ibrahimović 15-p, 31)

SKUPINA H:
Sevilla - Slavia 4-1 (Kanoute 8, Fabiano 27, Escude 58, Kone 71 / Pudil 19)
Steaua - Arsenal 0-1 (van Persie 77)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu