Obavijesti

Sport

Komentari 84

Liga prvaka: Schalke pregazio Inter na njihovu San Siru 5-2

Liga prvaka: Schalke pregazio Inter na njihovu San Siru 5-2
14

Autsajder Schalke zaigrao je otvoreni nogomet i u potpunosti 'rastočio' Inter u drugom dijelu četvrtfinalne utakmice Lige prvaka. Domaćini su primili pet golova...

VIDEO

Ništa nije upućivalo na to da će prva četvrtfinalna utakmica Lige prvaka između Intera i Schalkea donijeti ovakav nevjerojatan rasplet, potpuni 'potop' Talijana i pobjedu njemačke momčadi 5-2. To barem nisu očekivali navijači aktualnog prvaka Europe, ali ni mnogi drugi gledajući igre momčadi iz Gelsenkirchena koja je cijelu sezonu igrala vrlo promjenjivo. Jer, na San Siru sve je započelo kao u snu. Nakon samo pola minute domaćini su pred nekoliko desetaka tisuća gledatelja poveli, i to kako spektakularno! Javier Zanetti prekinuo je prvu akciju Schalkea na utakmici, Cambiasso poslao loptu u prostor prema Militu. Golman Schalkea je izvan šesnaesterca glavom ispucao loptu, koju je na središtu travnjaka dočekao Stanković, a srpski veznjak zabio je golčinu s pola terena, lobavši nemoćnog Neuera.

Lijepa i otvorena utakmica donijela je Schalkeu odmah priliku za uzvrat. Inter je previše prostora ostavljao u obrani, te je u 17. minuti Papadopoulos tukao glavom, a Julio Cezar odbio loptu koju Matip sigurno posprema u mrežu.

Posljednje vodstvo malo dominantnijeg domaćina na travnjaku stiže u 34. minuti, Milito je dovršio posao nakon što je tukao Cambiasso. I prije nego se otišlo na odmor Edu se pobrinuo da sve ostane u egalu. Cesar mu je obranio prvi udarac, ali pred drugim je pokleknuo. 

U drugom dijelu Nijemci potpuno okreću utakmicu. Probudio se legendarni Raul te zabio prekrasan gol u 53., a samo četiri minute kasnije Raul dodaje Juradu, a Ranocchia pogađa u vlastitu mrežu za 4-2. Kako nesreća ne dolazi sama, Interov Chivu zaradio je crveni karton, a ovako oslabljeni dodatno su razigrali nogometaše Schalkea. Dokrajčuje ih dvostruki strijelac Edu i zapečaćuje Interovu sudbinu u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Autsajder Schalke ovom je visokom pobjedom stigao pred sama vrata polufinala elitnog europskog natjecanja. 


Inter - Schalke 2-5 (Stanković 1., Milito 34. / Matip 17., Edu 40., 75.,Raul 53., Rannochia 57. auto gol)


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani