Obavijesti

Sport

Komentari 82

Liječnik potvrdio: Neymar će morati propustiti ostatak SP-a!

Liječnik potvrdio: Neymar će morati propustiti ostatak SP-a!
12

Najbolji brazilski igrač, Neymar, nakon opasnog starta Zunige koljenom u leđa teže je ozlijedio treći kralježak te će morati propustiti nastavak Svjetskog prvenstva...

VIDEO

Brazil je pobijedio Kolumbiju golovima stoperskog dvojca Thiago Silva i David Luiz , no cijena ulaska u polufinale bila je ipak previsoka. Njihov najbolji igrač i strijelac zbog teže ozljede kralježnice propustit će ostatak Svjetskog prvenstva .

- Neymar ima frakturu trećeg kralješka . Ozljeda nije toliko ozbiljna da bi morao na operaciju, no mora strogo mirovati i biti imobiliziran kako bi se oporavio. Nažalost, za njega je Svjetsko prvenstvo završilo , a oporavak može trajati i do nekoliko tjedana - potvrdio je liječnik brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar.

Najbolji brazilski strijelac na SP-u i igrač oko kojeg se sve vrti u suzama je s bolnim izrazom na licu iznesen s terena pred sam kraj utakmice. Na njega je brutalno koljenom u leđa startao Zuniga i za Neymara je utakmica, ali i Svjetsko prvenstvo, bilo završeno.

VIDEO

Da je riječ o ozbiljnoj ozljedi bilo je jasno već prilikom izlaska sa terena, a crne slutnje najavio je i Luiz Felipe Scolari na konferenciji za medije.

- Neymar neće biti spreman za utakmicu s Njemačkom. Odmah je prebačen u privatnu kliniku, plakao je od bolova. Teško da će se oporaviti s obzirom da se radi o ozljedi leđa i na bolove koje trpi. Nadam se da će sve biti u redu i da će nam se pridružiti na treninzima za dva ili tri dana - nadao se Scolari. No nekoliko minuta kasnije došla je loša vijest.

Protiv Njemačke i bez kapetana

No osim na Neymara u utorak će na Njemačku u Belo Horizonteu Luiz Felipe Scolari morati i bez svog kapetana. Thiago Silva dobio je žuti karton zbog blokiranja ispucavanja golmana Kolumbije, Ospine , te automatsku suspenziju u utakmici polufinala s 'elfom'.

I dok za Silvu Scolari još i ima adekvatnu zamjenu u Bayernovu stoperu Danteu , izborniku će veliki problem predstavljati izostanak Neymara, jedinog igrača u Brazilu koji u napadu zna što s loptom. Nenadoknadiv je to udarac za brazilske snove o naslovu jer na drugoj strani već u polufinalu čekaju Nijemci.

Julio Cesar ozlijedio koljeno

Ozlijedio se i golman Julio Cesar prilikom prekršaja za penal, no zasad se čini da njegova ozljeda nije teža te da bi se u sljedeća tri dana mogao oporaviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka