Obavijesti

Sport

Komentari 49

'Idem se naći s Balićem, imam veliki respekt prema njemu...'

'Idem se naći s Balićem, imam veliki respekt prema njemu...'
1

Linina desna ruka mogao bi biti Hrvoje Horvat, a spominju se hrvatski rukometni velikani poput Vlade Šole, Petra Metličića i Ivana Balića. Za sve ima mjesta, kaže Mago di Umago

VIDEO

Pripremite sva pitanja za subotu, rekao nam je Lino Červar aludirajući na svoje sutrašnje predstavljanje kao novog/starog hrvatskog izbornika.

Sutra će se i službeno nakon sedam godina vratiti na klupu hrvatske reprezentacije. Nije htio otkriti sve, ali bio je razgovorljiv. U našem broju od četvrtka najavili smo kako će Linina desna ruka biti Hrvoje Horvat, sadašnji trener Nexea. Očito smo bili na dobrom tragu.

- Da, on bi trebao biti jedno od rješenja, ali neću samo s njim razgovarati - objasnio je Červar i dodao:

- Sjest ću s još nekoliko kandidata za stručni stožer. Sve će vam uskoro biti poznato.

Spominje se i Vlado Šola, on bi trebao raditi s golmanima, a pitanje je hoće li u Červarovu stožeru biti mjesta za legende. Podsjetimo, s bivšim izbornikom Babićem surađivali su Ivano Balić i Petar Metličić.

- Naravno da ću i s njima razgovarati. Vidjet ću se s Ivanom pa ćemo nakon toga sve znati.

- Nikad nisam rekao ružnu riječ protiv takvih veličina. Oni su zaslužni za moje i naše uspjehe. Uvijek sam imao i imat ću respekt prema Baliću - kaže Mago di Umago.

Teška srca prošlog je vikenda objavio da odlazi s klupe makedonske reprezentacije. Uskoro će se oprostiti i od klupe skopskog Metalurga.

- Tamo sam proveo sedam predivnih godina. Vidjet ću još koliko ću sjediti na klupi Metalurga, Makedonija će mi ostati u lijepom sjećanju. Nije bilo lako otići, ali znate onu da je kod kuće ipak najljepše... - iskren je Lino Červar.

Hrvatska će pod njegovim vodstvom za deset mjeseci jurišati po europsko zlato i to na domaćim parketima. To je jedino zlato koje Lini nedostaje u vitrinama.

- Idemo korak po korak. Imam plan. U planu je i to kako će izgledati hrvatski rukomet kad ja odem s klupe. O svemu ću voditi računa, samo idemo lagano - rekao je novi hrvatski izbornik.

Vidi se da je jako sretan i uzbuđen zbog povratka na klupu Hrvatske.

S “kaubojima” je doista nizao veličanstvene uspjehe i sad samo treba nastaviti ondje gdje je stao 2010. Naravno da je prvi cilj medalja, i to zlatna, iduće godine na “našem” Europskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu