Obavijesti

Sport

Komentari 10

Lista ozlijeđenih sve je duža: 'Bili' protiv Lučkog s juniorima

Lista ozlijeđenih sve je duža: 'Bili' protiv Lučkog s juniorima
1

Jesu li igrači poklekli pod žešćim trenizima koja prakticira Krstičević, pokazat će vrijeme. U subotu protiv Lučkoga vjerojatno će oboriti sve rekorde po mladosti ekipe

VIDEO

Nema kraja mukama trenera Hajduka Miše Krstičevića, koji će u subotu protiv Lučkoga vjerojatno oboriti sve rekorde po mladosti momčadi Hajduka u jednom prvoligaškom susretu.

Nakon što mu se, i prije nego li je zasjeo na klupu, ozlijedio Maloča, redom su otpadali Vuković, braća Sharbini, Gabrić, Andrić, Radošević, Milović, Tomaš, Lendrić i na koncu Brazilac James.

Je li u pitanju slučajnost ili su igrači poklekli pod nešto žešćim naporima i trenizima koja prakticira Krstičević, pokazat će vrijeme. Krstičević je nema tome dugo priznao kako momčad ima snage za jedva 60-ak minuta i da tu nešto treba popraviti do kraja sezone.

No, da ima i ''ozlijeđenih'' i ''uvrijeđenih'' potvrđuje posljednji slučaj, onaj Brazilca Jamesa, koji se tijekom treninga požalio treneru da ga zateže list.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I onda, baš kao i u slučaju Anasa Sharbinija, riječ po riječ, Brazilac je priznao Krstičeviću da ga u stvari boli odnos kluba prema njemu jer mjesecima nije primio plaću. Krstičević je nemoćno slegnuo ramena i rekao mu:

- Ja ti tu moj James ne mogu pomoći, za to ćeš se morati obratiti predsjedniku Malešu.

Krstičević ima problema oko sastava momčadi preko glave. Jedan dio uspjet će zakrpati juniorima, no kraj sezone još je daleko, a dio igrača očito je nezadovoljan odnosom kluba prema njima i pitanje je kada će biti spremni istrčati na teren. Tu trener na žalost ne može puno učiniti, a vezane su ruke i upravi, jer novca jednostavno nema.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu