Sport

Komentari 84

Livaja: Hajduk izgleda dobro, a moje je da radim i golovi dolaze

Livaja: Hajduk izgleda dobro, a moje je da radim i golovi dolaze

Sretan sam zbog prvog hat-tricka. Bit će uspona i padova tijekom sezone, samo mi moramo biti pravi i igrati na pobjedu u svakoj utakmici, rekao je junak Hajduka Marko Livaja nakon pobjede u Puli (3-1)

Marko Livaja (28) imao je tjedan iz snova. Nakon što je golom probio Slovence i zabio prvijenac za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, napadač Hajduka zabio je hat-trick u pobjedi bijelih kod Istre 1961 (3-1). 

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk u Makarskoj

- Sretan sam zbog prvog hat-tricka za Hajduk, mislim da smo dosta dobro kontrolirali utakmicu, dali dva gola iz opravdano dosuđenih penala, digli smo se nakon poraza od Rijeke, od drugog derbija koji smo izgubili kući. Ali to je normalno, bit će uspona i padova tijekom cijele sezone, samo mi moramo biti pravi i igrati na pobjedu u svakoj utakmici kao danas. Mislim da smo odigrali jednu dobru, zrelu utakmicu i da smo zaslužili pobjedu - rekao je Livaja.

- U prvom dijelu utakmice nismo bii direktni, išli smo previše u širinu, tako smo igrali i protiv Rijeke, kontrolirali smo igru i utakmicu, ali nismo bili opasni. U drugom dijelu utakmice smo se opustili i išli direktno prema golu, odmah je bilo bolje, opasnije, odmah smo zaradili i ta dva penala - dodao je.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Uz pet pobjeda u zadnjih šest prvenstvenih utakmica Hajduk dijeli prvo mjesto s Dinamom i Rijekom. Doduše, uz utakmicu više. Sad slijedi kraći odmor i putovanje u Biograd na utakmicu Kupa 21. rujna.

- Izgledamo dobro, vratio nam se Kalinić, vratio nam se Kačaniklić, došao je i Katić... Sve su to igrači koji nam daju širinu. Svi oni će nam pomoći da budemo još i bolji, potovo kad se uigramo. Što se tiče moje igre, ja sam zadovoljan, ali uvijek se može bolje, uvijek ima mjesta za napredak. Moje je da radim, a golovi dolaze. Ja sam zadovoljan, samo treba ovako nastaviti - zaključio je Livaja.