Obavijesti

Sport

Komentari 58

Livaja je opet izgubio razum: Gurnuo suca i završio sezonu

Livaja je opet izgubio razum: Gurnuo suca i završio sezonu
2

Zločesti dečko hrvatskog nogometa i napadač Las Palmasa Marko Livaja (23) dobio je pet utakmica kazne zato jer je nakon crvenog kartona ljutit napao i suca

VIDEO

Ušao je u 83., a tri minute kasnije dobio je crveni, u naletu bijesa odgurnuo je i suca. Ako vam još kažemo da je sve to djelo hrvatskog nogometaša, vjerojatno će vam prvi, ali i jedini, na pamet pasti - Marko Livaja (23).

I naravno, nećete pogriješiti. Livajini nestašluci, nažalost, poznatiji su od svih njegovih golova, što je dosta loša slika o napadaču, od kojeg se očekivalo da će s 23 godine biti u nekom od najvećih europskih klubova.

U redu, bio je u Interu, no na San Siru se i nije previše naigrao, više je proveo na posudbama u Luganu i Ceseni. Bio je i u Atalanti, Rubinu, Empoliju, da bi prošlog ljeta postao član Las Palmasa. I sve je to stigao napraviti s 23 godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi gubitak razuma koštao ga je završetkom sezone. Španjolski nogometni savez kaznio ga je s pet utakmica suspenzije. Primjera radi, Sergio Ramos za svoj crveni u El Clasicu dobio je utakmicu kazne, no za razliku od Livaje, kapetan Reala nije pritom gurnuo i suca.

Livaju će kazniti i Las Palmas. Nadamo se i ne tjeranjem iz kluba, premda je Livaja u svojoj turbulentnoj karijeri dobio već mnogo puta drugu šansu.

Marko je još uvijek mlad, no ako nešto ne promijeni u svom životu do kraja karijere selit će se vjerojatno 20 puta i u nogometnoj povijesti bit će zabilježen tek kao fusnota. A to sigurno nije ono što on želi, niti je odraz njegova potencijala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...