Obavijesti

Sport

Komentari 170

Livaja nakon odlaska iz kampa Vatrenih posjetio turnir na Šolti

Livaja nakon odlaska iz kampa Vatrenih posjetio turnir na Šolti

Nije došao igrati već podržati svoju ekipu u humanitarnoj akciji pa je susrete odgledao s klupe. No, izazvao je veliki interes igrača i navijača pa se neumorno fotografirao sa svima

Protekli tjedan okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije obilježio je sukob između navijača na Rujevici i Marka Livaje poslije kojeg je najbolji igrač HNL-a napustio kamp Vatrenih. Zlatko Dalić i ostali nogometaši tako u Nizozemsku na završnicu Lige nacija putuju oslabljeni u napadu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dalić i Livaja zajednički su donijeli odluku o odlasku i izbornik je poručio da na napadača Hajduka računa za buduće akcije. I dok se ostatak Vatrenih na Rujevici priprema za sudar s Nizozemskom u srijedu, Livaja je odlučio započeti raniji godišnji odmor.

Pa je tako nakon kupanja u Splitu otišao u Grohote na Šolti posjetiti lokalni turnir veterana. Turnir se odvija u sklopu manifestacije 'Sva jubav svita, svit za dicu Šolte', a sve je oduševilo kada su vidjeli da je s ekipom T-rex došao i Marko Livaja, piše Dalmatinski portal.

Livaja nije došao igrati već podržati svoju ekipu u humanitarnoj akciji pa je susrete odgledao s klupe. No, izazvao je veliki interes kako igrača, tako i navijača pa se neumorno fotografirao sa svima koji su ga za fotografiju pitali.