Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
50 komentara

Livaja: Navijači su mi vrijeđali majku, mi smo ponosan narod

Nakon što je potpisao ugovor s Rubinom iz Kazana Marko Livaja objasnio je sukob s navijačima Atalante. Kaže kako preko uvreda nije mogao samo tako prijeći...

Drago Sopta/HNS
Foto: Drago Sopta/HNS
50 komentara

Zašto sam se sukobio s navijačima? Vrijeđali su mi majku i domovinu. Mi Hrvati smo ponosan narod. Ne tako davno naši heroji su ginuli za nezavisnost i kod nas je to ozbiljna uvreda, pojasnio je Marko Livaja (20) nedavni sukob s navijačima Atalante u razgovoru za Il Corriere di Bergamo.

Po izlasku s terena Marka su navijači vrijeđali, a on im je odgovorio preko Facebooka, nazvao ih 'talijanskim gadovima' te ih pozvao u Hrvatsku.

- Tko je pravi Marko Livaja? Pitajte moje suigrače. Zaljubljen sam u nogomet, to je jedino što mi treba za sreću. Upravo zbog neigranja sam i bio toliko nesretan. Za mladog igrača najvažnije je igrati i dokazivati se iz utakmice u utakmicu.

Sve je kulminiralo Markovim odlaskom iz Atalante, Intera i Italije. Potpisao je s Rubinom iz Kazana i u Rusiji će pokušati vratiti karijeru na pravi put.

- Mlad sam i radim pogreške kao i svi mladi igrači. No važno je da iz toga nešto naučim i ne ponovim iste pogreške. Rubin me dugo pratio, moj menadžer ima odlične veze s njima i veselim se novom izazovu. Ruska liga nije tako slaba kao što u Italiji misle. Puno mojih prijatelja igra tamo i kažu mi da je izrazito teška liga. Hoću li se vratiti u Italiju jednog dana? Ne vjerujem, no nikad se ne zna - rekao je Livaja te za kraj zaključio:

- Znam da mi nećete vjerovati, no ja sam inače jako tih i povučen tip.

Naši partneri pišu
Message