Obavijesti

Sport

Komentari 6

Livaja sljedeće godine odlazi na posudbu u Chievo ili Parmu

Livaja sljedeće godine odlazi na posudbu u Chievo ili Parmu
1

Dugo ne igram i želio sam pokazati što znam i mogu, kaže mladi Marko Livaja, koji je ipak svjestan kako u slijedećoj sezoni neće zaigrati za talijanski Inter...

VIDEO

Marko Livaja vratio se u Split na kraći odmor. Prije nego li se ponovno priključi Interu, u Splitu će položiti vozački ispit. Mladi napadač, zbog prijave Hajduka, do punoljetnosti 26. kolovoza je suspendiran i ne smije odigravati utakmice. No zato redovito nastupa u trening utakmicama Interove 'primavere'. Tako je nekoliko puta igrao i protiv rezervi Intera. 

- Bilo je to sjajno iskustvo, zaigrati protiv svih tih poznatih igrača i legendi. Svi su normalni momci, nitko od njih ne glumi veliku zvijezdu.

Mladi napadač posebno će pamtiti dvojicu. Po lošem Marca Materrazzija, koji ga je nakon nekoliko vještih driblinga i bjegova pokosio, a po dobrome Dejana Stankovića, koji ga je uzeo u zaštitu i izvikao se na Materazzija jer mu je skoro nogu slomio. 

- Dugo ne igram i želio sam pokazati što znam i mogu - kaže Livaja, koji je ipak svjestan kako u slijedećoj sezoni neće zaigrati za Inter. 

- Sigurno ću na posudbu, opcije su Cesena, Chievo, Parma ili Genoa.  

A malo je nedostajalo da ga novi predsjednik Hajduka, Hrvoje Maleš, vrati u Hajduk. 

- Susjedi smo iz Kaštel Lukšića. Znamo se odavno, često smo igrali i na ¨male branke¨. I uopće nije loš – smije se Livaja i dodaje

- Razgovarali jesmo, nagovarao me da se vratim, ali na žalost već je bilo kasno... Da je ranije postao predsjednik, tko zna, možda bih se i vratio. 

Premda se na ružan način rastao s Hajdukom, Livaja nikome ništa ne zamjera. 

- Hajduk će uvijek ostati moj klub, nadam se kako ću se jednoga dana vratiti i zaigrati pred punim tribinama Poljuda. To je moj san. Na žalost morao sam izabrati teži put, no siguran sam da ću uspjeti.  

Zato je i dao izraditi dvije tetovaže. Na jednoj ruci je napisao Franko, kao posveta treneru Franku Bogdanu, kome najviše vjeruje, a na drugoj je napisao 'ljubav pobjeđuje sve'. Tko zna, možda ga je imenjak Materazzi i pokosio zbog ljubomore, jer ima ljepše tetovaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica