Obavijesti

Sport

Komentari 15

Livaja zabio dva gola za slavlje Hajduka protiv MOL Fehervara

Livaja zabio dva gola za slavlje Hajduka protiv MOL Fehervara
4

Utakmica se igrala dvaput po 60 minuta, a Ivan Leko je za drugi dio utakmice promijenio svih 11 igrača. Sljedeću pripremnu utakmicu Hajduk igra protiv Celja u subotu

VIDEO

U drugoj utakmici u okviru priprema u Istri nogometaši Hajduka pobijedili su mađarski MOL Fehervar 3-2 u susretu koji se igrao 2x60 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Predstavljanje Ivana Leke u Hajduku 02:55

Novi trener 'bilih' Ivan Leko odlučio se na početni sastav: Sentić, Awaziem, Borevković, Melnjak, Mikanović, Sahiti, Grgić, Kalik, Krovinović, Mlakar, Livaja što bi trebala biti udarna momčad Hajduka za nastavak prvenstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U tom je sastavu Hajduk poveo u 7. minuti. Marko Livaja zabio je iz penala, a s druge je strane, na isti način, izjednačio Kodro tri minute kasnije. Međutim, 'bili' se ekspresno (13. minuta) vraćaju u vodstvo sjajnim udarcem Livaje s ruba šesnaesterca, a u 25. minuti je na semaforu stajalo 3-1 nakon što je Sahiti prebacio mađarskog golmana na asistenciju Mlakara. U 57. minuti, Kodro je iskoristio pomutnju u obrani Splićana i matirao Sentića.

U drugih 60 minuta Hajduk je krenuo u sljedećem sastavu: Lučić, Vušković, Simić, Prpić, Lovrencsics, Brajković, Fossati, Pukštas, Capan, Antunović, N.Kalinić, a i Mađari su također promijenili svih 11 igrača. Među onima koji su ušli bio je i bivši nogometaš Dinama Lirim Kastrati koji je zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Prpićem, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

Sljedeću pripremnu utakmicu Hajduk igra protiv Celja u subotu, 14. siječnja s početkom od 14.30 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu