Sport

Komentari 127

Livaković morao bolje reagirati: Pogledajte gol Ludogoreca...

Livaković morao bolje reagirati: Pogledajte gol Ludogoreca...

Tekpetey je u 22. minuti dobio loptu na lijevoj strani šesnaesterca Dinama, dvojica 'modrih' stisnula su ga uz liniju, no igrač Ludogoreca je opalio iz mrtvog kuta i lopta se od stative odbila u mrežu za 2-1

Krenulo je idilično, kao iz bajke. Nakon svega devet minuta Dinamo je vodio 2-0 protiv Ludogoreca u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka

Hrvatski prvak je dominirao, stvarao šanse, a onda odjednom - pad. Bugari su podignuli ritam igre i agresivnost, zacarinili terenom i krenule su šanse. A jedna od prvih, nažalost, završila je u mreži. I treba priznati, Livaković je morao puno bolje reagirati. 

Razgrad: GNK Dinamo i PFC Ludogorets u prvoj utakmici 3. pretkola UEFA Liga prvaka

Tekpetey je u 22. minuti dobio loptu na lijevoj strani šesnaesterca Dinama, dvojica 'modrih' stisnula su ga uz liniju, no igrač Ludogoreca je opalio iz mrtvog kuta i lopta se od stative odbila u mrežu za 2-1! Nećemo u nikoga upirati prstom, ali Livaković je tu morao puno bolje pokriti prvi kut. Tekpetey je pucao iz teške pozicije i ovo jednostavno ne smije proći. Pokušao je nogama, a ruke su mu ostale uz tijelo. 

Razgrad: GNK Dinamo i PFC Ludogorets u prvoj utakmici 3. pretkola UEFA Liga prvaka

Gol pogledajte OVDJE 

Dinamo je pao u igri nakon primljenog gola, a Ludogorec je preuzeo uzde igre i nastavio prijetiti. Ipak, Dinamo je preživio i slavio u prvom susretu (2-1). Uzvrat je za tjedan dana u Zagrebu.