Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Livakovićev poklon donio nam pobjedu, zabili smo nakon ruke'

'Livakovićev poklon donio nam pobjedu, zabili smo nakon ruke'

Portugal se pozdravio s Ligom nacija u Splitu u slavlju protiv Hrvatske s neočekivanim herojem Rubenom Diasom, piše portugalski Record koji je jedini napisao kako je Portugal zabio drugi gol nakon ruke...

VIDEO

Dominik Livaković i Ruben Dias glavna su tema portugalskih medija. Iz jednog razloga. Obojica su sinoć napravila ono što gotovo nikada ne rade. 

Pokretanje videa...

Trening Hrvatske na Poljudu 09:58

Hrvatski golman je bio siguran protiv Portugalaca, poskidao je ono što je mogao, a onda napravio groznu pogrešku u sudačkoj nadoknadi. Lopta mu je ispala iz ruke nakon jednog ubačaja, a tamo se, gle čuda, pojavio stoper Ruben Dias koji je zatresao mrežu za pobjedu. Bio mu je to drugi gol na utakmici, a pazite ovo, uopće prvi golovi u karijeri. Da, dogodio nam se novi Lilian Thuram, a Portugalcima 'neočekivani junak', kako su ga nazvali.

- Hrvati su prvi zabili, ali isključenje Marka Roga donijelo nam je preokret. Kovačić je opet izjednačio, ali nevjerojatan Livakovićev poklon u sudačkoj nadoknadi nam je donio drugi gol Rubena Diasa i pobjedu Portugala - stoji na A Boli.

Portugal je pobijedio sretno i spretno 3-2 Hrvatsku u posljednjem kolu Lige nacija i završio na drugom mjestu. Prije dva mjeseca su nas totalno razbili kod kuće (4-1), ali ovaj put smo pružili dostojan otpor. Jasno, nisu imali nikakav pritisak i na Poljud su došli bez ikakvog motiva, ali da Fernando Santos nije mislio ozbiljno, ne bi ni koristio najbolje igrače. 

UEFA Nations League - Group C - Croatia v Portugal

- Portugal se pozdravio s Ligom nacija u Splitu u slavlju protiv Hrvatske s neočekivanim herojem Rubenom Diasom  - piše portugalski Record koji je u opširnijem izvještaju jedini napisao kako su Portugalci zabili drugi gol nakon igranja rukom.

- U lošijem prvom dijelu Kovačić je doveo Hrvatsku do vodstva, ali isključenje Roga u drugome dijelu napravilo je dovoljno mjesta da Dias zabije za izjednačenje i svoj prvi gol za reprezentaciju. Drugi je zabio Felix unatoč Jotinoj ruci koja je prethodila golu (nema VAR-a). Kovačić je opet spasio Hrvate, ali pogreška Livakovića bila je dovoljna da Dias zabije i Portugal slavi - objavio je Record

UEFA Nations League - Group C - Croatia v Portugal

- Portugal se oprostio od Lige nacija pobjedom nad Hrvatskom - kratak je bio RTP koji je napisao kako njihova reprezentacije u ovome izdanju Lige nacija neće braniti naslov te je dodao kako je Hrvatska ostala u elitnoj skupini, a Švedska ispala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu