Obavijesti

Sport

Komentari 2

Vaso uoči borbe rekao 'Croati': Ma ti si pečen u subotu, zelen si

Vaso uoči borbe  rekao 'Croati': Ma ti si pečen u subotu, zelen si

'Došao sam ovdje napraviti kaos. Neka nitko ne očekuje da ću se kreveljiti. Došao sam ovdje pobijediti', rekao je Vaso Bakočević na press konferenciji prije superfighta na polufinalu FNC 'Armagedona'

VIDEO

U najvećem borilačkom spektaklu u regiji, Vaso Bakočević (32, 8-2) i Francisco Barrio 'Croata' (31, 40-21-1) odmjerit će snage 11. rujna u kavezu FNC-a, a borbu ćete moći moći gledati uživo u ekskluzivnom prijenosu na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaso i 'Croata' trebali su u kavez nekoliko puta, a sada je hrvatska MMA promocija napokon sve uspjela dogovoriti te će regionalni ljubitelji MMA uživati u subotnjoj večeri u kojoj ćemo doznati finaliste Armagedona. 

- I više sam nego zadovoljan odazivom. Oni koji žele prisustvovati uživo moraju požuriti jer je ostalo svega 40-ak karata - rekao je bivši hrvatski MMA borac i osnivač FNC organizacije Dražen Forgač na početku konferencije za medije koja se održala u hotelu Imperial Vodice. 

- Sve je prošlo kako sam i planirao. Imam svega četiri, pet kila više što riješim u jednom danu. U kampu neću jesti smeće, skinut ću ja to - rekao je Vaso pa prokomentirao svog protivnika: 

- Dobar je on, nije loš. Došao sam ovdje napraviti kaos. Neka nitko ne očekuje da ću se kreveljeti. Došao sam ovdje pobjediti. Još si ti zelen - rekao je Vaso 'Croati' pa nastavio:

- Ne zanima me zabava. Dobro sam se spremio za ovaj meč - rekao je.

- To uvijek govoriš - odgovorio mu je Croata nakon čega smo čuli još malo trash-talka:

- Ma ti si pečen u subotu - samouvjereno je rekao Crnogorac. 

- Vaso i ja imamo isto kilograma. Možda ne izgledam tako, ali svi koji treniraju samnom su iznenađeni- rekao je Croata na što mu je Vaso odgovorio da ima '50 kilograma masti'. 

VIDEO

- Nisu mi važna rušenja. Bitno mi je da pobijedim. Ja imam pobjedu u KSW-u, a Vaso nema - rekao je 'Croata'.

MMA borac iz Podgorice Radovan Vuković komentirao je svoju nedavnu izjavu nakon što je u četvrtfinalu pobijedio Mislava Stanića.

- To što sam rekao da 'ću ih sve pobit' je bilo prebrutalno, ali bilo je to u sportskom smislu. Ne želim previše razmišljati o očekivanjima borbe, ali mislim da neće moći graditi karijeru preko mene - rekao je Vuković kojeg u polufinalu Armagedona čeka Đorđe Bukvić pa dodao:

- Nadam se da to publika nije shvatila doslovno. Rekao sam to kako bih naglasio da ću ih sve pobijediti u toj kategoriji. Bitno je ispitati protivnika u prvoj rundi pa ćemo vidjeti.

Zagrebački Nigerijac Abraham Salimon Are.zadovoljan je s borbom iz četvrtfinala. 

- Pokazao sam da sam kompetentan borac i vjerujem da će te me gledati na visokoj razini. Sparing partner mi je bio Croata i puno mi je pomogao. Mama je gledala borbu iako joj je bilo to teško gledati. Nadam se da ću ju usrećit u Zagrebu - rekao je. 

Dobro su se i zabavili borci na konferenciji za novinare pa je tako Vaso Bakočević došao u još jednoj 'izazovnoj' odjevnoj kombinaciji.

- Ovo mi je za po hotelu. Čarape i šlape. Malo sam iskompleksiran kad je netko viši od mene pa obučem one patike da ukradem par centimetara - odgovorio je Vaso i osvrnuo se na situaciju sa sučeljavanja kad je bio nekoliko centimetara viši od 'Croate' zbog tenisica.

Argentinski je borac istaknuo da bi rado popio kavu s Crnogorcem jer se čini kao simpatičan momak, ali na kraju su ipak završili u oštrom tonu.

- Stisak ruke? Ne, toga neće biti - poručio je 'Croata'.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani