Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ljubičić: U Hajduku je prevelik pritisak! Valdas mi je čestitao, a ovdje trenera - ne razumijem

Ljubičić: U Hajduku je prevelik pritisak! Valdas mi je čestitao, a ovdje trenera - ne razumijem

Nisam očekivao da ću zabiti ovoliko pogodaka. Devet u četiri utakmice. Kada su me pitali za brojke prije početka sezone, rekao sam 'neka zabijem 20 golova u svim natjecanjima', rekao je Ljubičić

VIDEO

Baš guštam i na treninzima i na utakmicama. Osjećam da sam se oslobodio pritiska. Sad samo sebi u glavi stavljam pritisak: golovi, asistencije i pobjede. Okolina me ne zanima. Isključio sam se iz svega.

Pokretanje videa...

Ljubičićev vatreni doček 00:36

Rekao je to Marin Ljubičić nakon briljantnog početka sezone u LASK-u. Hajdukov mladić na posudbi u četiri je utakmice zabio devet golova! Od čega četiri u subotnjoj 5-1 prvenstvenoj pobjedi nad Wolfsbergerom.

- Četiri gola sam zadnji put dao u juniorima. Mislim da smo igrali protiv Sesveta u gostima - otkrio je za Dalmatinski portal i nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam očekivao da ću zabiti ovoliko pogodaka. Devet u četiri utakmice. To stvarno dobro izgleda. Kada su me pitali za brojke prije početka sezone, rekao sam 'neka zabijem 20 golova u svim natjecanjima'. Već sam skoro na pola od te brojke. 

Što kaže trener Dietmar Kühbauer?

- Čestitao mi je nakon utakmice. Nije tip koji će previše pričati s igračima. Kada priča, onda je to na njemačkom, a ja ga ne razumijem. Strog je, ali pravedan. Kada je netko dobar na treninzima, to se odmah vrednuje i krene od početka u idućoj utakmici. 

Marin je izašao iz igre u 59. minuti jer je dobio udarac i bolio ga je zglob.

- Dobio sam 'samo' 300-tinjak čestitki. Većina suigrača iz Hajduka mi se javila, kao i trener Valdas Dambrauskas i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

U LASK-u je dobio šansu koju u Hajduku nije.

VIDEO Predstava za anale: Kako je Ljubičić sprašio četiri komada
VIDEO Predstava za anale: Kako je Ljubičić sprašio četiri komada

- Najbitnije mi je da igram što više. Trebalo mi je malo povjerenja i minuta.

Je li dres Hajduka uistinu toliki teret da dosta igrača proigra tek kada odu s Poljuda? 

- Nije lako. Stranac može vidjeti reakcije publike, ali komentari... Mi domaći igrači imamo obitelj, rodbinu, prijatelje, poznanike. Svi očekuju nešto, pitaju te dan prije utakmice nešto. Izložen si pritisku. Ja ovdje vidim da je to totalno nepotrebno. Tek sad radim ono što sam želio i prošle sezone.

Je li LASK počeo brojati novac za odštetu Hajduku?

- Ha-ha. Oni imaju opciju otkupa. Ako zadovoljim. U cijeloj priči mene se malo pita - zaključio je Ljubičić za Dalmatinski portal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu