Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ljubio kopačku koja mu donosi prvu Zlatnu loptu...

Ljubio kopačku koja mu donosi prvu Zlatnu loptu...
6

Obojica su savršeni, Ronaldo je možda malo bolji, jer može zabiti i glavom, otprilike takve prognoze davali su najveći stručnjaci velike bitke za Rim

VIDEO

I onda taj mali Messi skoči i glavom ugasi i posljednju nadu Manchestera. To je odlika isključivo najvećih. Ono što je svojedobno imao najveći - Michael Jordan. Samo mu reci da ćeš ga zaustaviti, da mu znaš slabosti i bezobrazno ćete pobijediti isključivo tim “slabostima”. A onda još priča nakon finala - nije bio baš briljantan... Vjerojatno i jesu u pravu, ali i takav je u najvećoj utakmici presudio. Zato danas više nema sumnje, Lionel Messi je najbolji igrač današnjice i bit će pravo čudo ne dobije li na kraju sezone Zlatnu loptu. Na Ronaldovu žalost, preksinoć je osim naslova prvaka Europe izgubio i šanse da opet bude najbolji na svijetu. Portugalac nije bio loš i u cijeloj priči najmanji je krivac za poraz Uniteda, a malo je nedostajalo da jedna od njegovih lopti ne uđe u Valdesov gol. Vjerojatno bi tada i rimsko finale izgledalo potpuno drukčije. Ovako je Messi ljubio pokal osvajača Lige prvaka, prije toga i kopačku koja će mu donijeti najveće igračko priznanje.
- Dosad sam Zlatnu loptu predavao Ronaldinhu, Kaki i Cristianu Ronaldu, mislim da je napokon došlo vrijeme da je predam i Messiju - rekao je Pele nakon Argentinčeva gola. I jest, vrijeme je. Jer danas nema bolje momčadi od Barcelone, niti igrača od tog malog Messija...


RONALDO REKAO ZBOGOM UNITEDU
Bilo je dana kad se lomio, bio nesretan u Manchesteru, ali nikad nije “dirao” u Fergusona. No preksinoć se i to promijenilo.
- Kriva nas je taktika stajala poraza u finalu - čovjeka za kojeg je govorio da mu je kao otac izravno je optužio za poraz.
Alex je sve samo ne čovjek koji je kroz karijeru olako prelazio preko takvih riječi, pa makar to bio i Cristiano Ronaldo. No možda je to Portugalcu danas nebitno, jer ionako Manchester više nije njegov dom.

PUYOL SKRIVAO TRAKU
Uoči finala čelnici Uefe odlučili su da Ryan Giggs i Carles Puyol, kapetani momčadi, standardne klupske boje zamijene vrpcama na kojima piše - stop rasizmu. Puyol je na lijevoj ruci ispod dogovorene, Uefine, ipak zadržao vrpcu s katalonskim bojama, crvenom i žutom.

XAVI MOTOR MOMČADI
U finalu Lige prvaka u Rimu najviše je pretrčao Barcelonin veznjak Xavi Hernandez - 11.369 metara. U ovogodišnjem izdanju Lige prvaka Xavi je suigračima namjestio čak 41 gol priliku, što je za čak 13 više od drugoplasiranog Franka Lamparda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica