Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ljubo: Ovakvu ozljedu nisam još imao, ali idem na Indian W.

Ljubo: Ovakvu ozljedu nisam još imao, ali idem na Indian W.
1

IVAN U PROBLEMIMA Naš najbolji tenisač Ivan Ljubičić predao je meč prvoga kola na milijunskom turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Stradala mu je noga...

VIDEO

Nisam se mogao osloniti na desnu nogu tijekom cijelog meča. Moram priznati da nikad u karijeri nisam imao takvu ozljedu, rekao je Ivan Ljubičić nakon što je predao meč Sergeju Bubki nakon prvog seta.

Sin proslavljenog skakača s motkom konačno je dočekao pobjedu u glavnom ždrijebu nekog ATP turnira. Trebala su mu gotovo dva mjeseca. I to uz predaju.

- Putovat ću u Ameriku bez obzira na ozljedu. U Indian Wellsu branim ‘milijun’ bodova od prošle godine i ondje se moram pojaviti makar ne znam o čemu je riječ - izjavio je 14. tenisač svijeta.

Ivan je prošle godine u kalifornijskoj pustinji osvojio svoj jedini turnir iz serije ATP Masters. Brani 1000 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U slučaju ‘samo’ finala, izgubit ću 500 bodova. Neće biti dobro ako ne budem dobro igrao u Indian Wellsu - rekao je bivši treći tenisač svijeta i pobjednik Davis Cupa iz 2005. godine.

Za razliku od Marija Ančića, naš najbolji tenisač nije imao u prošlosti toliko problema s ozljedama. Ozljeda leđa izbacila ga je s Olimpijskih igara u Pekingu.

- Nadam se da ovo nije ništa ozbiljno. Ali sigurno je da sam zabrinut. Ipak, nadam se najboljem - zaključio je tenisač s deset naslova u ATP-u.

Đoković: Glumit ću u Bjelogrlićevu filmu

Dragan i ja smo se dogovorili. Glumit ću u nastavku filma ‘Montevideo, bog te video’, rekao je Novak Đoković, aktualni pobjednik Australian Opena, koji ovog tjedna brani naslov na turniru u Dubaiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener