Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
113 komentara

Ljuti zbog suđenja protiv nas?! Srbi su odmah skinuli medalje

Sačuvat ćemo sve riječi za nas, ali zaista je sramota u kojem pravcu ide ovaj vaterpolo kad protiv momčadi Srbije nije dovoljno samo da se igra u protivničkoj kapici, govorio je kapetan Srbije

Foto: Twitter

Medalja na svjetskom prvenstvu velik je uspjeh, složit ćete se, u bilo kojem sportu. No čini se da za Filipa Filipovića i Gojka Pijetlovića i nije bila neka zadovoljština.

Dvojica reprezentativaca Srbije u vaterpolu dobili su brončane medalje na svečanoj ceremoniji nakon finala u kojem je Hrvatska svladala Mađarsku - i odmah su je skinuli.

Pojedini srbijanski mediji prenose kako je to izraz nezadovoljstva suđenjem njihovoj reprezentaciji na Mundijalu u Budimpešti, i to - protiv Hrvatske?!

- Sačuvat ćemo sve riječi za nas, ali zaista je sramota u kojem pravcu ide ovaj vaterpolo kad protiv momčadi Srbije nije dovoljno samo da se igra u protivničkoj kapici, već i ljudi okolo trebaju učiniti sve što mogu da nas svrgnu s trona - rekao je Filipović, kapetan Srbije.

- Uspjeli su, ali zamalo jer smo osvojili medalju i ostvarili cilj za ovu godinu. Čestitke momcima i stručnom stožeru. I ovo smo ljeto, kao i mnoga dosad, iznijeli sami - dodao je.

Iako su mediji u regiji bili puni hvale za ponašanje hrvatskog i srbijanskog izbornika nakon polufinalne utakmice jer su se zagrlili i sportski čestitali, Dejan Savić ipak je imao potrebu prokomentirati suđenje u tom susretu.

- Fizički su nas nadjačali, a mi smo se loše branili s igračem manje. Ipak, iz dana i dan i iz godine u godinu ja ne znam pravila ove igre - rekao je Savić.

Naši partneri pišu
Message