Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ljutiti navijači kamenovali bus brazilske reprezentacije...

Ljutiti navijači kamenovali bus brazilske reprezentacije...
1

Nogometaši Brazila doživjeli su debakl na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a to se nikako nije dopalo njihovim navijačima koji su kamenovali bus koji je prevozio igrače Brazila...

VIDEO

Iako je Brazil prije početka Svjetskog prvenstva označen kao jedan od glavnih favorita za naslov, njihova igra pokazala je upravo suprotno.

Već u grupnoj fazi muku su mučili Brazilci sa svim protivnicima, ali onda su u osmini finala pokazali drugo lice i izbacili Meksiko s visokih 2-0 zahvaljujući golovima Neymara i Firmina.

Tom pobjedom 'seleçao' se plasirao u četvrtfinale, a tamo ih je čekala Belgija prepuna zvijezdi koja je potpuno šokirala Brazil. Već nakon prvih pola sata igre Belgijci su Brazilcima očitali nogometnu lekciju i imali ogromnih 2-0.

Međutim, u drugom dijelu je Brazil preuzeo potpunu kontrolu na terenu, a šanse pred Courtoisom su se samo nizale. Renato Augusto je u 76. minuti smanjio na 2-1, ali to je bilo to - Brazil je ispao sa Svjetskog prvenstva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To ispadanje razljutilo je cijelu njihovu naciju koja je svoje igrače dočekala na vrlo buran način. Naime, navijači su pokraj puta čekali bus koji je prevozio igrače, a onda su počeli s kamenovanjem.

VIDI OVO!  KVIZ: Koliko znaš o Svjetskom prvenstvu?

 

Sav svoj bijes navijači su iskalili na autobusu, a na svu sreću nitko od igrača i članova stručnog stožera nije ozlijeđen.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske