Obavijesti

Sport

Komentari 1

Lloris: Jednom nogom smo u EL, ali moramo dobiti Dinamo

Lloris: Jednom nogom smo u EL, ali moramo dobiti Dinamo
1

Za podbačaj protiv nizozemskog Ajaxa u 5. kolu D skupine Lige prvaka i skromnih 0-0 na Gerlandu, golman Lyona Lloris je razlog pronašao u "nedostatku ambicija"

VIDEO

Lyon zaostaje za drugoplasiranim Ajaxom tri boda i ima za sedam golova lošiju gol-razliku od slavnog nizozemskog kluba. To znači da 'lavovi' mogu dalje u Ligi prvaka samo uz uvjerljivu pobjedu nad Dinamom u Zagrebu u zadnjem kolu i uvjerljiv poraz Ajaxa kod kuće protiv superiornog Real Madrida, koji je uknjižio maksimalnih 15 bodova i, dakako, već osigurao prvo mjesto u skupini.

Ukoliko se ne dogodi teško ostvariv scenarij, Lyon će po prvi puta od sezone 2002/03 propustiti nokaut-fazu Lige prvaka.

- To je razočaravajuće. Iskreno, jednom nogom smo već u Europskoj ligi. Momčad koja ima ambicije bi trebala biti sposobna za bolje od toga. Trebali smo biti malo ambiciozniji i odlučniji ako smo željeli napraviti dobar rezultat protiv Ajaxa – kritički se osvrnuo na učinak vlastitog sastava francuski 24-godišnji reprezentativni golman.

Unatoč vrlo slabašnim šansama za plasman u nokaut-fazu njegovog sastava, Lloris svejedno tvrdi da će utakmica u Zagrebu protiv Dinama biti važna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moramo dobiti u Zagrebu zbog našeg javnog imidža. Čuda su uvijek moguća. No, teško ćemo se plasirati u osminu finala – zaključio je Lloris.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi