Obavijesti

Sport

Komentari 100

Lokosi bocnuli Hajduk: 'Idući susret igramo u Splitu. Direktan okršaj četvrte i pete momčadi'

Lokosi bocnuli Hajduk: 'Idući susret igramo u Splitu. Direktan okršaj četvrte i pete momčadi'

Posljednja dva susreta ove dvije momčadi isporučila su čak 15 golova. U vatrometu pogodaka Hajduk je bio bolji u Kupu dok je sudar u Kranjči završio remijem. Ni ovoga puta ne očekuje se ništa manje uzbuđenja

Nogometaši Hajduka odigrali su 0-0 u derbiju s Dinamom. Bila je to utakmica pred prepunim Poljudom na kojoj su po prvi put u povijesti kluba bili isključivo vlasnici članske iskaznice.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide na derbiju

Pokretanje videa ...

Euforija danima uoči susreta pomalo je splasnula nakon remija, a i sam Valdas Dambrauskas istaknuo je kako nikako ne može biti zadovoljan bodom. Hajduk je htio puni plijen kako bi se primaknuo lideru prvenstva, koji je ostao vodeći i nakon nedjeljnih utakmica, nakon posrtaja Rijeke i Osijeka.

No, Valdas je istaknuo i kako je još idućih 10 utakmica pred njima i da će tu morati dokazati svoju vrijednost. A upravo je idući susret ponovno na Poljudu kada u goste stiže Lokomotiva.

U 10. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Lokomotiva

Lokosi su na genijalan način najavili put u Split.

- U subotu na Poljudu. Iduću utakmicu gostujemo kod Hajduka! Direktan okršaj četvrte i pete momčadi lige - objavila je Lokomotiva na Facebooku.

Posljednji međusobni susret na Poljudu Hajduk je slavio s minimalnih 1-0. Dvije utakmice nakon toga, jedna u Kupu i jedna u HNL-u u Kranjčevićevoj pružile su spektakl golova. U Kupu je Hajduk slavio 6-3 dok je u ligi bilo 3-3.

Prilično je sigurno da nas i ovaj put čeka vrlo zanimljiv dvoboj s otvorenom igrom i puno prilika.