Obavijesti

Sport

Komentari 21

Lopetegui: Modrić treba postati najbolji na svijetu, to je jasno...

Lopetegui: Modrić treba postati najbolji na svijetu, to je jasno...
1

Modrić je u četvrtak izjavio kako je razgovara s Lopeteguijem, te  da mu je trener rekao kako će ga postupno uvoditi u igru jer se posljednji priključio treninzima 'Kraljevskog kluba' nakon godišnjeg odmora

VIDEO

Trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida Julen Lopetegui, rekao je u utorak kako bi nagradu za najboljeg nogometaša svijeta trebao dobiti njegov igrač Luka Modrić.

- Ja bih ju dao Modriću, to je jasno - rekao je 51-godišnji Lopetegui gostujući u Madridu na radijskoj postaji Onda Cero.

Modrić je kandidat za nagradu krovne nogometne organizacije FIFA-e koja će biti dodijeljena 23. rujna u Londonu, a preostala dvojica kandidata su napadači Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah.

Lopetegui je u prve tri službene utakmice ove sezone, protiv Atletico Madrida, Getafea i Girone uvodio Modrića s klupe, a u subotu ga je protiv Leganesa poslao na travnjak od prve minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igrači obično ne traže objašnjenja. Prilikom svih dosadašnjih odluka su znali zbog čega i zašto je nešto odlučeno. Tijekom sezone će biti promjena, emocionalno stanje igrača će se mijenjati pa je potrebno razmišljati o svemu onome što je pred nama i što nas čeka. Moramo biti odgovorni. Imamo puno igrača na svakoj poziciji. Igrači sve to razumiju i imaju povjerenja u mene - rekao je Lopetegui.

Modrić je u četvrtak izjavio kako je razgovara s Lopeteguijem, te  da mu je trener rekao kako će ga postupno uvoditi u igru jer se posljednji priključio treninzima 'Kraljevskog kluba' nakon godišnjeg odmora.

Lopetegui je nakon Svjetskog prvenstva i formalno došao u Real Madrid no ondje nije razgovarao s Ronaldom.

- Nisam pričao s njim, on je tada već jasno pokazao želju za odlaskom, a klub mu je to olakšao zbog svega što je učinio za Real Madrid. Bio je ovdje fantastičan igrač te je bilo potrebno poštivati njegovu želju. Ja sam također to poštivao, no odluka je već bila donesena - izjavio je Lopetegui.

U ponedjeljak je, pak, Barcelonin napadač Lionel Messi rekao na radijskoj postaji Catalunya Radio kako ga je iznenadio Ronaldov odlazak.

- Ronaldo je jedan od najboljih igrača na svijetu, a Real Madrid bi sada mogao biti lošiji nego kada je on igrao ondje dok je Juventus postao jasan favorit za osvajanje Lige prvaka. Iznenadila me je odluka, nisam mogao niti zamisliti da će napustiti Real Madrid niti da će otići u Juventus. Bio je to klub o kojem se najmanje govorilo u kontekstu njegovog mogućeg odlaska - rekao je Messi.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li grafče na tavče ili chilli con carne?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje