Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Lorenco Šimić? Nije mi se javio, valjda nema moj broj...'

'Lorenco Šimić? Nije mi se javio, valjda nema moj broj...'
1

Svaki igrač koji želi otići ili misli da će negdje dobiti više prostora za igru, mi mu nećemo stajati na putu. Mi tražimo profil igrača koji će davati 100% za ovaj dres i grb, i to svima mora biti misao vodilja', kaže Burić

VIDEO

Hajduk u nedjelju u 18 sati očekuje Lokomotivu koja na Poljud stiže nakon dva poraza na startu prvenstva od Dinama i Rijeke. No ta dva poraza nisu zavarali trenera Hajduka Damira Burića koji idućeg protivnika vidi puno boljim od postignutih rezultata. 

- Način na koji je Lokomotiva igrala, pogotovo utakmicu protiv Rijeke, otkriva da je to dobra momčad koja je imala nesreću, primili su gol u 93. minuti. Što se tiče igre, zaslužili su barem bod, u nekim dijelovima igre bili su čak i bolji. Znamo njihovu kvalitetu, ali znamo i našu, nadam se da ćemo imati sve igrače na raspolaganju, i da ćemo riješiti susret u našu korist. 

Burić hvali momčad i atmosferu, motivaciju među igračima, ali i razmišlja koga poslati na teren jer neće imati kompletan kadar.  

- Osim od ranije ozlijeđenog Stipe Vučura, nema nam ni Stanka Jurića koji je u sustavu igre koji nastojimo implementirati jako važna karika, upitan je i David Čolina koji je nakon dugo vremena u Varaždinu odigrao utakmicu i moramo biti oprezni s njim, Posavcu se ukliještio mišić... Vidjet ćemo što će kazati liječnici, oni imaju potpuno kontrolu stanja u kojima su navedeni igrači.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Problemi s pojačanjima

Neće biti ni Marina Jakoliša

- Meni je jako žao što ljudi u nogometnom savezu Austrije nisu bili u stanju jedan mail proslijediti na vrijeme, razočaran sam da zbog takve gluposti momak neće imati pravo nastupa protiv Lokomotive. Marin trenira, daje sve ono što treba i što mi od njega očekujemo, ali, nema pravo nastupa.

Eduok je zabio gol u Varaždinu, no ni on još uvijek nije na potrebnom nivou.  

- Igrom u Varaždinu pokazao je da možemo na njega računati, kako po pitanju realizacije, tako i kretnji u prostoru... Dobili smo kvalitetnog igrača koga još moramo podignuti. 

Dva odlaska u najavi

Borja Lopez dobio je zeleno svjetlo kluba da otputuje na liječnički pregled u Sporting Gijon, a na odlasku je i Adam Gyurcso koji nije bio u kadru u Varaždinu.

- Svaki igrač koji želi otići ili misli da će negdje dobiti više prostora za igru, mi mu nećemo stajati na putu. Mi tražimo profil igrača koji će davati 100% za ovaj dres i grb, i to svima mora biti misao vodilja. Mario Vušković će zauzeti mjesto Lopeza, a imamo još dosta mladih igrača koji mogu zauzeti mjesta onih koji žele otići. Prijelazni rok još uvijek traje i mi ćemo reagirati i donositi odluke koje su važne za klub.

O Lokomotivi je Burić govorio biranim riječima, no unatoč tome jedini plan su osvajanje sva tri boda.  

- Pozivam gledatelje da dođu na utakmicu, bit će to zahtjvna i napeta utakmica, s pregršt šansi. Stvorili smo ih i u prošlim utakmicama, ali moramo biti što bolji u završnici, na tome radimo, momcima se sviđa puno rada na završnici... Ali znate kako to ide, neke stvari na kojima radiš ne pokažu se odmah, nego i za dva – tri tjedna... Nije floskula, nama je fokus isključivo na Lokomotivi, ništa nas drugo ne interesira. Ni što je bilo, ni što će uslijediti, Lokomotivu moramo preskočiti, a kroz svaki trening dajemo igračima do znanja da želimo taj  pobjednički mentalitet. 

Lorenco Šimić blizu je transfera u Rijeku, s tim da Hajduk ima pravo prvokupa. Hoće li posegnuti za tom mogućnošću Burić nije želio otkriti. 

- Nije mi se Lorenco javio, biće nema moj broj telefona, ha, ha, ha... Znam ga kao igrača, no ne mogu sad o tome, ostavimo to pitanje otvorenim, i u pravo vrijeme ćemo vam reći sve o igračima koji će još dolaziti. Mjesec dana je dugi rok, znam da je vama to sada interesantno pitanje, ali nama još uvijek nije vrijeme za razgovor na tu temu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića