Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Los Angelesu Olimpijske igre 2028., a Parizu 2024. godine

Zadovoljni smo što možemo objaviti ugovor o domaćinstvu Olimpijskih igara 2028. godine. Los Angeles je predstavio izvrsnu kandidaturu, rekao je prvi čovjek Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach

Rio Olympic Games 2016 - Day Thirteen
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
6 komentara

Poznati su gradovi domaćini Olimpijskih igara 2024. i 2028. godine. To su Pariz i Los Angeles, objavio je Međunarodni olimpijski odbor nekoliko sati nakon što je ugledni LA Times napisao da će Los Angeles biti domaćin OI-ja 2028. godine.

Nakon vijesti da su se čelnici Los Angelesa dogovorili s vodstvom Međunarodnog olimpijskog odbora oko domaćinstva OI-ja 2028. godine, bilo je  jasno i tko će biti domaćin Igara 2024. godine jer je Pariz bio jedini protukandidat Los Angelesu u toj utrci. Kako je Los Angeles dobio domaćinstvo 2028. godine, Pariz je dobio 2024. 

- Zadovoljni smo što možemo objaviti ugovor o domaćinstvu Olimpijskih igara 2028. godine. Los Angeles je predstavio izvrsnu kandidaturu. Uvjereni smo da ćemo se dogovoriti s Los Angelesom i Parizom te dobiti dobitnu kombinaciju za sve tri strane. Taj dogovor proslijedit ćemo na potvrdu tijekom rujanskog zasjedanja u Limi - rekao je prvi čovjek Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach.

Naši partneri pišu
Message