Obavijesti

Sport

Komentari 1

Loš dan u uredu za Hrvate: Cedevita i Cibona su izgubili...

Loš dan u uredu za Hrvate: Cedevita i Cibona su izgubili...
1

Cedevita je loše otvorila utakmicu i gosti su u prvoj dionici imali šest koševa viška (27-21). U drugom dijelu hrvatski prvak je zaigrao bolje i uspio je nadoknaditi zaostatak pa se na odmor otišlo rezultatom 47-47...

VIDEO

Košarkaši Cedevite i Cibone upisali su poraze u susretima 3. kola regionalne ABA lige.

Cedevita je u KC Dražen Petrović izgubila od Mega Bemaxa 86-95, dok je Cibona na gostovanju kod FMP-a upisala poraz nakon produžetka 88-93.

Cedevita je loše otvorila utakmicu i gosti su u prvoj dionici imali šest koševa viška (27-21). U drugom dijelu hrvatski prvak je zaigrao bolje i uspio je nadoknaditi zaostatak pa se na odmor otišlo rezultatom 47-47. Treća četvrtina je ponovo otišla na stranu gostujućeg sastava (73-68), a Mega u zadnjoj dionici nije dozvolila Cedeviti povratak u meč.

Kod gostiju su najefikasniji bili Ognjen Čarapić sa 17 i Goga Bitadze sa 16 koševa, dok su kod Cedevite najefikasniji bili Justin Cobbs sa 16 i James Bell sa 15 koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom susretu Cibona je u Železniku nakon produžetaka izgubila od FMP-a sa 88-93. Cibona je u posljednjih šest minuta nadoknadila 15 koševa zaostatka izborivši produžetak, ali u dodatnom vremenu nije uspjela izboriti prvu pobjedu ove sezone. 

FMP je u posljednjoj četvrtini imao vodstvo 69-54, ali su 'vukovi' 50 sekundi prije kraja Markotinom tricom uspjeli izjednačiti na 77-77. Jeremić je potom realizirao dva bacanja za novu prednost domaćina, da bi Uljarević tri sekunde prije kraja zabio oba slobodna bacanja za novo poravnanje i produžetak.

Nažalost, domaćin je u 'overtimeu' bio bolji i taj dio igre je dobio 14-9 za drugu pobjedu ove sezone,  dok je Cibona upisala i treći poraz.

FMP su do trijumfa predvodili Dragan Apić sa 25 koševa i šest skokova, te Marko Jeremić sa 25 koševa, dok su kod Cibone najefikasniji bili Dominic Gilbert sa 17 koševa, Damir Markota sa 12 koševa i pet skokova te Karlo Uljarević sa 11 koševa i pet asistencija.

Treći hrvatski predstavnik u ABA ligi Zadar u nedjelju gostuje u Ljubljani kod Olimpije.

Na ljestvici vodi Crvena zvezda s tri pobjede, Cedevita ima pobjedu i dva poraza, Zadar je izgubio prve dvije utakmice, dok Cibona ima tri poraza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac