Obavijesti

Sport

Komentari 27

Lovren omogućio suigraču gol kojim se upisao u - povijest...

Lovren omogućio suigraču gol kojim se upisao u - povijest...
1

Je li stvarno to bio moj gol? O kako dobro. Bio sam na gol liniji pa nisam bio siguran. Ovo je jako važna pobjeda u ludoj utakmici, rekao je Klavan, Estonac kojem je baš Lovren asistirao u zadnjim sekundama

VIDEO

Nije statistika bila na strani Jürgena Kloppa uoči gostovanje Liverpoola kod Burnleya. Naime, Nijemac je dobio samo četiri od 18 utakmica na klupi 'redsa' u siječnju.

No, da se loš niz ne nastavi pobrinuo se dvojac Lovren - Klavan koji su 94. minuti donijeli pobjedu 2:1. 

>>> GOL POGLEDAJTE OVDJE <<<

Estonac je na gol liniji samo potvrdio udarac Lovrena u mrežu i postao prvi iz svoje zemlje koji je zabio u Premier ligi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Je li stvarno to bio moj gol? O kako dobro. Bio sam na gol liniji pa nisam bio siguran. Ovo je jako važna pobjeda u ludoj utakmici - rekao je Klavan.

Trener 'redsa 'Jürgen Klopp je istaknuo:

- Stvarno teška utakmica po ovom teškom, vjetrovitom, kišovitom vremenu. Bili smo briljantni. Burnley je bio dobar, no zaustavili smo ih. Jesmo li zaslužili pobijediti? Nije me briga. Imamo tri boda.

- Lallana? Nije ga bilo pet mjeseci, a onda odigra ovako. Cijela momčad čestitala je i Sadiju Maneu jer zabio je gol koji nam je trebao. Nije bio na razini, ali zabio je sjajan gol.

Nijemac je danas morao bez ozlijeđenih Coutinha i Salaha, dok je Firmino ostao na klupi.

- Volim rotirati, sviđa mi se kvaliteta momčadi i stvarno sam sretan. Nismo igrali sjajno, ali stav je fantastičan. Opet smo pokazali da možemo promijeniti smjer utakmice, to ne viđamo često od nas - zaključio je Klopp.

Redsi su kod naujgodnijeg iznenađenja prvenstva slavili sretno pogotkom  braniča Ragnara Klavana u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Mane je doveo Kloppovu momčad u vodstvo u 61. minuti, a u 87. minuti je za Burnley izjednačio Gudmundsson. Liverpool je četvrti s 44 boda, koliko ima i United na trećem mjestu, dok je Burnley ostao sedmi s 34 boda. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu