Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Lovrena su dočekali u Kraljevoj Sutjesci: Gradi dom za starije...

Neke stvari se ne mogu i ne smiju zaboraviti i kamo god idem po svijetu, ja svima kažem odakle dolazim, a to je Kraljeva Sutjeska, rekao je Lovren na oduševljenje prisutnih u bosanskohercegovačkom mjestu

Foto: YouTube
4 komentara

Prekrasno je vidjeti vas ovdje u ovoliko velikom broju. Ovdje, pred ovim samostanom su me mama i tata držali kad sam se krstio, ovdje je sve počelo, rekao je Dejan Lovren na početku skupa u Kraljevoj Sutjesci pred 500-tinjak okupljenih mještana.

Dodao je i da se uvijek ponosi time otkud dolazi i da to jasno ističe.

- Neke stvari se ne mogu i ne smiju zaboraviti i kamo god idem po svijetu, ja svima kažem odakle dolazim, a to je Kraljeva Sutjeska - rekao je Lovren na oduševljenje prisutnih i dodao da je uspjeh u Rusiji posvećen svim navijačima.

- Jednostavno, ovo sve što smo napravili u Rusiji, to je i za vas ovdje i za sve naše navijače i narod i u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj i van granica naše lijepe domovine - istaknuo je.

Kazao je i da ne zna što bi više rekao jer kaže zablokira kad vidi toliko ljudi.

- Ja sad vidim vas 550 tisuća ovdje - rekao je, istaknuvši da je sretan što je došao.

Gvardijanu samostana poklonio je dres, a na samom kraju najavio je da će izgraditi dom za starije i nemoćne u Kraljevoj Sutjesci.

- To je samo jedna mala mrvica za sve ovo što vi nama činite. Ako sam što zaboravio, nemojte se ljutiti - zaključio je Lovren, a potom je za sve prisutne pored samostana organiziran ručak.

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message