Obavijesti

Sport

Komentari 0

Lučić-Baroni pala dva mjesta, Marin Čilić ostao na 8. mjestu

Lučić-Baroni pala dva mjesta, Marin Čilić ostao na 8. mjestu
1

Ana Konjuh je 30. tenisačica svijeta, a Mirjana Lučić-Baroni pet je mjesta bolja od nje. Marin Čilić se zadržao na istoj poziciji kao prošli tjedan, kao i Ivo Karlović te Borna Ćorić

VIDEO

Najbolja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni, koja je jučer eliminirana u prvom kolu Roland Garrosa, na najnovijoj je WTA ljestvici, objavljenoj u ponedjeljak, pala dva mjesta i sada se nalazi na 25. poziciji.

Ana Konjuh je ostala na 30. mjestu kao i prošli tjedan, a Donna Vekić je pala jedno mjesto na 75. poziciju. Lošiji ranking nego prošli tjedan imaju i Jana Fett i Tereza Mrdeža. Fett je pala sa 186. na 191. mjesto, a Mrdeža sa 250. na 254.

Vrh ljestvice je ostao isti kao i prošli tjedan. Njemica Angelique Kerber, koja je također jučer u prvom kolu završila svoj nastup na Roland Garrosu, drži prvu poziciju, druga je Amerikanka Serena Williams, a treća Čehinja Karolina Pliškova.

Marin Čilić ostao je na osmom mjestu na ATP ljestvici, a prošlotjedne pozicije zadržali su i Ivo Karlović i Borna Ćorić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Karlović je ostao na 24. mjestu, a Ćorić je zadržao 40. poziciju. Kristijan Mesaroš je pao pet mjesta, s 247. na 252. poziciju. Franko Škugor, koji je prošli tjedan došao do drugog kola turnira u Ženevi, napravio je najveći skok, on se sa 344. popeo na 301. poziciju.

Među vodećima nema promjena. Prvi je uvjerljivo Škot Andy Murray, drugi je srpski tenisač Novak Đoković, a treći je Švicarac Stan Wawrinka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener