Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Ludi' CROInter: Spašavaju se, a Juventus se samo njih boji!

'Ludi' CROInter: Spašavaju se, a Juventus se samo njih boji!
7

Naslov himne Nerazzurra je: 'Pazza Inter'. Doslovno, ludi Inter. Sami sebe zovu luđacima. Sa Interom se nikad ne zna. Igra se derbi, a još kad u sve ubacite četiri Hrvata sve skupa postaje ne samo ludo nego: ludo dobro

VIDEO

Serie A ulazi u svoje 15. ovosezonsko kolo na raritetan način. Mega-derbi koji se igra u petak. Večeras, 20:30, na torinskome Allianzu, a sastaju se Juventus i Inter.

Planetarno glasoviti Derby d'Italia ili 'u prijevodu na hrvatski': Mario Mandžukić protiv Marcela Brozovića, Ivana Perišića i Šime Vrsaljka.

Ako bacite oko na tablicu, nema puno toga nejasnoga. Juventus ima 11 bodova više, a sa ukupno 40 od 42 moguća boda zapravo je vrlo blizu savršenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako bacite oko na sastave, stvar se ne mijenja radikalno. Icardi, Perišić i Brozović jesu klase, ali na drugoj strani su Mandžukić, Dybala, Pjanić, Matuidi i 'stroj', doslovno nezaustavljivi Cristiano Ronaldo.

A opet... Cijela se Italija (izuzev crno-bijelog dijela, naravno) nada da bi CROInter mogao zakuhati stvari, 'okrenuti' Bianconere i na neki način spasiti prvenstvo. Ako ne sami za sebe, a onda barem da Napoliju koji ima osam bodova manje od Juventusa omoguće neku nadu u scudetto.

I Talijani guraju tu priču, vjeruju u spektakularni sudar divova u kojem je moguće da Nerazzurri slome Juventusa.

Jer Inter je prvi klub koji je srušio Bianconere u Torinu, Inter je od svih talijanskih klubova osvojio najviše bodova na Juventusovom stadionu i Inter je vjerojatno jedini klub od kojeg u Juventusu postoji određeni strah. Jer je... ludi Inter.

Naslov himne Nerazzurra je: 'Pazza Inter'. Doslovno, ludi Inter. Sami sebe zovu luđacima. A kroz 110 godina postojanja to i potvrđuju. Stalno su u nekim dramama, a opet su - jedan od najvećih klubova u povijesti nogometa.

Inter je jedini klub koji nikad nije ispao iz Serie A, Inter ima više Liga prvaka od Juventusa (3), Inter ima 18 scudetta, tri Europske lige i tri naslova svjetskih klupskih prvaka.

I zato, večeras od 20:30 - pred televizore. Juventus jest favorit, Juventus 99% već jest novi/stari prvak, ali... S ludim Interom sa ama baš nikad ne zna. Derbi je derbi, a još kad u sve ubacite četiri Hrvata sve skupa postaje ne samo ludo nego: ludo dobro!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića