Sport

Komentari 9

Ludnica u Draženovu domu: Boysi stvorili sjajnu atmosferu, Cibona lakoćom srušila Dinamo

Ludnica u Draženovu domu: Boysi stvorili sjajnu atmosferu, Cibona lakoćom srušila Dinamo

Nakon 17 godina BBB su došli navijati u Draženov dom, ali za Dinamo, koji se nije mogao nositi s puno jačom Cibonom. Najbolji su mu strijelci bili sinovi Ciboninih legendi Nakića, Ušića i Anzulovića

Košarkaši Cibone pobijedili su Dinamo Zagreb sa 88-68 (18-16, 25-19, 23-17, 22-16) u utakmici osmine finala Kupa Krešimira Ćosića odigranoj u utorak u KC Dražen Petrović.

Strijelce Cibone predvodio je Mateo Drežnjak sa 15 koševa, Jakov Mustapić je ubacio 11 poena, a po 10 su postigli Nathan Reuvers, Krešimir Radovčić, Jose Vildoza i Toni Nakić. Za Dinamo su po 15 koševa ubacili Andro Anzulović i Ivan Nakić-Vojnović, a 13 poena je postigao David Ušić. Da, sva trojica sinovi bivših Ciboninih legendi Mihovila Nakića, Svena Ušića i Dražena Anzulovića.

Zagreb: Osmina finala Kupa Krešimira Ćosića, KK Dinamo - KK Cibona

Ova utakmica imala je i poseban dekor koji su stvorili Bad Blue Boysi. Nakon čak 17 godina došli su navijati u Draženov dom, ali ovaj put za Dinamo koji se ipak nije mogao nositi s puno jačom Cibonom. 

Zagreb: Osmina finala Kupa Krešimira Ćosića, KK Dinamo - KK Cibona Zagreb: Boysi se vratili u Draženov dom i navijali za Dinamo protiv Cibone

Cibona je treći klub koji je izborio mjesto u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića, a prije nje to su učinili Zabok i zagrebački Furnir.

U preostalim utakmicama osmine finala sastat će se: Ribola Kaštela - Adria Oil Škrljevo (22.12.), Gorica - Šibenka (23.12.), Split - Sonik Puntamika (30.12.), Cedevita Junior - Vrijednosnice Osijek (12.1.2022.) i Pula 1981 - Zadar (siječanj 2022.).

Najčitaniji članci