Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ludnica u Ljubljani: Slovenci u 90. zabili za veliku pobjedu...

Ludnica u Ljubljani: Slovenci u 90. zabili za veliku pobjedu...
5

Slovenija je povela, gosti su okrenuli rezultat, no domaćin je uspio izjednačiti, a u sudačkoj nadoknadi izboriti i pobjedu. Strijelci za slovensku vrstu koju vodi Matjaž Kek bili su Verbič,  Bezjak i Šporar

VIDEO

Brončani s posljednjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Belgijanci, nastavljaju svoj siguran put prema plasmanu na Europsko prvenstvo 2020. godine. 

U susretu šestog kola skupine I Belgija je rutinski odradila gostovanje u Glasgowu pobijedivši Škotsku s 4-0 ostvarivši šestu pobjedu i već je sada izvjesan putnik na Euro. 

Slovaci zakomplicirali situaciju: Iznenadili Mađare u Groupami
Slovaci zakomplicirali situaciju: Iznenadili Mađare u Groupami

Sve je bilo gotovo za pola sata, nakon što su gosti zabili tri gola, a strijelci su bili Lukaku (9), Vermalen (24) i Alderweireld (32), a za sva tri gola asistirao je Kevin de Bruyne. Najbolji igrač utakmice u 82. minuti se uspio i sam upisati među strijelce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slovenski preokret

Rusija je u Kalinjingradu slomila Kazahstan tek u 89. minuti preko Maria Fernandesa, dok je Cipar na gostovanju bez većih problema pobijedio San Marino sa 4-0.

U dvoboju dviju vodećih momčadi skupine C Njemačka je u Belfastu pobijedila dosad neporaženu Sjevernu Irsku s 2-0. Golove odluke zabili su Marcel Halstenberg (48) i Serge Gnabry (90).

Nizozemska nije imala problema u Estoniji pobijedivši s 4-0. Dva gola je zabio Ryan Babel (17, 48), a po jedan Memphis Depay (76) i Georginio Wijnaldum (87).

U skupini G Poljska i Austrija odigrale su 0-0, dok je Slovenija u susretu prepunom preokreta pobijedila Izrael s 3-2.

Euro 2020 Qualifier - Group G - Slovenia v Israel

Slovenija je povela, gosti su okrenuli rezultat, no domaćin je uspio izjednačiti, a u sudačkoj nadoknadi izboriti i pobjedu. Strijelci za slovensku vrstu koju vodi Matjaž Kek bili su Verbič (43),  Bezjak (66) i Šporar (90), a za Izraelce Natcho (50) i Zahavi (63)

Sjeverna Makedonija na gostovanju je pobijedila Latviju s 2-0, a golove su u razmaku od tri minute zabili Pandev (14) i Bardi (17). (dk)

Pokretanje videa...

00:28

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića