Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Ludost kečera: Skočio sa šest metara visine i polomio rebra!

Shane McMahon (47) popeo se na vrh kaveza kako bi skočio na Kevina Owensa (33). Ozlijedio je vrat, iščašio je rame i polomio rebra te je prebačen u bolnicu

Foto: Screenshot/Pixsell
14 komentara

Biti kečer u 2017. nije lako. U vrijeme Hulk Hogana u 80-ima, najgore što se nekome borcu moglo dogoditi je da bude bačen van ringa i dobije stolicom po leđima.

Danas? Danas se kečer može ozbiljno ozlijediti, pa čak i poginuti. Koreografija fiktivne borbe u 21. stojeću mora biti prilično lucidna, uzbudljiva, ali i neočekivana kako bi iz tjedan u tjedan dovodila tisuće navijača u dvorane.

POGLEDAJTE VIDEO OD 35:40:

A koliko daleko sve može otići, i koliko ovaj sport od neobavezne zabave postaje opasan, pokazala je i borba Shanea McMahona (47) i Kevina Owensa (33).

McMahon se u jednom trenutku popeo na vrh kaveza te je sa šest metara visine poželio skočiti na Kevina Owensa, kojeg je prije toga polegao na stol. 

U posljednjem trenutku Owensa je povukao borac Sam Zayn na sigurno, a McMahon je pao na prazan stol.

Sudac je odmah pozvao liječnike, no oni su oklijevali pomoći McMahonu. Naravno, sve je to dio spektakla, premda je bilo očito da je McMahon ozlijeđen.

Zayn je ošamućenog Owensa dovukao do McMahona, i tek kad je sudac odbrojao do tri, liječnici su imobilizirali ozlijeđenog borca. Nakon pregleda je ustanovljeno da je McMahon ozlijedio vrat, slomio rebra te iščašio rame.

Mogao je i puno gore proći, no budući da je u karijeri imao sličnih pothvata, nema sumnje da će McMahon vrlo skoro opet završiti u bolnici. Njemu to očito ne smeta dok god ima ljudi koji će platiti da to vide.

Naši partneri pišu
Message