Obavijesti

Sport

Komentari 177

Luka Modrić Zaragozi zabio svoj prvijenac za Real Madrid!

Luka Modrić Zaragozi zabio svoj prvijenac za Real Madrid!
10

Luka Modrić zabio je svoj prvijenac za Real. U 4-0 pobjedi 'kraljevskog kluba' protiv Zaragoze na Santiago Bernabeu hrvatski reprezentativac zabio je posljednji gol

VIDEO

Real Madrid na Santiago Bernabeuu pobijedio je Zaragozu 4-0 i došao do trećeg mjesta Primere s 20 bodova, osam manje od vodeće Barcelone.

Na prvu veliku priliku gledatelji su čekali do 14. minute kada je Di Maria nabacio u kazneni prostor za Cristiana Ronalda, čiji udarac glavom odlazi tik uz vratnicu.

U 23. minuti za Zaragozu spasa nije bilo. Nakon Modrićevog ubacivanja iz kornera, najviše je skočio Arbeola. Golman gostiju Roberto njegov udarac samo je kratko odbio, ali točno pred Higuaina, kojem nije bilo teško pogoditi za vodstvo Reala 1-0.

Samo dvije minute kasnije 'kraljevi' su došli i do drugog gola. Ronaldo je proigrao Di Mariju na desnoj strani, nakon čega se Argentinac sjurio u kazneni prostor gostiju. Njegov prvi udarac golman gostiju je obranio, ali lopta se ponovno odbila Di Mariji, koji drugi put ne prašta i pogađa za 2-0 Reala.

Iz prvog poluvremena treba još izdvojiti 36. minutu kada je Modrić zbog prekršaja na centru igrališta dobio žuti karton.

U nastavku utakmice golova nije bilo sve do same završnice susreta, a tada je Real zabio još dva komada. U 89. minuti Essien je zabio na asistenciju Benzemu, a onda u drugoj minuti sudačke nadoknade u strijelce se upisao i Modrić.

Luka je natrčao na jednu odbijenu loptu na rubu šesnaesterca i prizemnim udarcem pogodio za 4-0. Bio je to prvi gol Modrića za Real otkako je ovoga ljeta pristigao iz  Tottenhama.

Primera, 10. kolo:

  • Real Madrid - Zaragoza 4-0 (Higuain 23, Di Maria 25, Essien 89, Modrić 90+2)
  • Malaga - Rayo Vallecano 1-2 (Demichelis 49 / Piti 11, 61)
  • Barcelona - Celta 3-1 (Adriano 21, Villa 26, Jordi Alba 61 / Bermejo 24)
  • Valencia - Atletico Madrid 2-0 (Soldado 20, Valdes 90+4)

Redoslijed: 1. Barcelona 28, 2. Atletico Madrid 25 , 3. Real Madrid 20, 4. Malaga 18, 5. Betis 16 (-1)...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu