Obavijesti

Sport

Komentari 64

Luka 'klupiran', Real pobijedio golovima njegovog konkurenta

Luka 'klupiran', Real pobijedio golovima njegovog konkurenta
1

DANI CEBALLOS Riječ je o najboljem mladom igraču minulog U-21 Eura koji je konačno dočekao svoju šansu u prvom sastavu. Igrao je umjesto Luke Modrića i odmah zabio dva gola za pobjedu Reala kod Alavesa

VIDEO

Šok protiv Betisa natjerao je Zinedinea Zidanea da na utakmicu kod Alavesa u Baskiji malo izrotira sastav. Tako je na klupu posjeo Luku Modrića, a umjesto njega ubacio najboljeg mladog igrača U-21 Eura ovoga ljeta, Danija Ceballosa što mu je donijelo pobjedu 2-1 na Mendizorrotzi.

Nije bilo niti 'načetog' Tonija Kroosa - Zizou je na njegovu poziciju instalirao ofenzivnog Isca kako bi trojac u napadu mogli činiti Asensio, Ronaldo i Lucas. 

Protiv momčadi koja je u prvih pet kola upisala sve poraze bez zabijenog gola europski prvak krenuo je pobjednički. Baš je Dani Ceballos pogodio za vodstvo gostiju u desetoj minuti što je samo potaklo 'blancose' na još jače napade.

I umjesto da zabiju za dva razlike, u 40. Alaves zabija preko Garcije za izjednačenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Međutim, tri minute poslije raspoloženi Ceballos zabija za novo vodstvo Reala. Nikako gol neće Ronalda. Naime, u 63. minuti pucao je iz daljine, ali lopta je odsjela na stativi.

Prečku je pogodio i Alfonso iz redova domaćih. Igrala se 70. minuti kada je on s ruba šesnaesterca opalio, Navas je ostao savladan, međutim, sreća je spasila madridski klub.

Čudo je fulao Sergio Ramos u 75. Prekrasnu akciju odradio je Isco, poslao mu loptu na točno 11 metara od Pacheca, no Ramos je punom snagom tukao preko gola u savršenoj šansi za potvrdu pobjede.

Moglo se to osvetiti Realu minutu kasnije. Alaves je pogodio stativu, ponovno sreće nije imao Alfonso. Pogreška Varanea u čitanju igre smjestila je ofenzivcu domaćih zicer, a on je plasirao loptu pored Navasa točno u stativu!

Real je imao 68% posjeda, 13 kornera, 21 udarac prema golu protivnika, ali niti to nije moglo da zabiju više od dva gola slabašnom protivniku koji ostaje zakovan za dno ljestvice.

U terminu od 13 sati mali derbi odigrali su Atletico Madrid i Sevilla gdje je svih 90 minuta odradio Šime Vrsaljko.

Na svojoj drugoj utakmici na novom prekrasnom stadionu Wanda Metropolitano Atletico je pobijedio 2-0 golovima Carrasca u 46., odnosno Griezmanna u 69. minuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu