Obavijesti

Sport

Komentari 59

Luka, što ti je to? Modrić se za 5.000 € počastio - mravom...

Luka, što ti je to? Modrić se za 5.000 € počastio - mravom...
1

Prije njega takvu je statuu kupio Sergio Ramos, njegov suigrač i kapetan Real Madrida. Ramos i Modrić su susjedi u naselju za bogataše u Alcobendasu, predgrađu udaljenom 15 kilometara sjeverno od Madrida

VIDEO

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić kupio je za 5.000 eura statuu mrava, čime se priključio pomodarstvu vezanom uz radove londonskog umjetnika ili tvrtke pod nazivom Ishiwüt, izvijestile su u ponedjeljak španjolske novine AS.

Pokretanje videa...

03:55

Ishiwüt je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj 34-godišnji Modrić pozira u svojoj kući uz veliku brončanu statuu mrava.

Prije njega takvu je statuu kupio Sergio Ramos, njegov suigrač i kapetan Real Madrida. Ramos i Modrić su susjedi u naselju za bogataše u Alcobendasu, predgrađu udaljenom 15 kilometara sjeverno od Madrida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Golman Betisa izludio Modrića i Madriđane! Realu samo bod
Golman Betisa izludio Modrića i Madriđane! Realu samo bod

Ramos je nedavno u jednom televizijskom programu rekao kako on ima jednog "mrava“, njegova supruga Pilar drugog, a trećeg su donijeli iz Londona svojoj djeci.

Ishiwüt svaka dva mjeseca proizvede jednu statuu, a dosad ih je izradio oko 1.000. Statue su dugačke 60 centimetara, a jednog dana namjerava okupiti sve vlasnike "mrava“ na jednom događaju na koji bi došli sa svojim primjerkom. Mjesto i datum bit će naknadno objavljeni, navedeno je na njegovoj internetskoj stranici.

Laljak: Luki Modriću smo ostali dužni, s Oršićem ispali iz lige...
Laljak: Luki Modriću smo ostali dužni, s Oršićem ispali iz lige...

- Rad je temeljen na participativnoj umjetnosti, gdje svaki rad razvija emocije i doživljaje kod vlasnika, pretvarajući ga u direktnog sudionika - piše na stranici.

Svaki rad košta 5.000 eura plus porez te dostava, ovisno o mjestu i načinu prijevoza, naveo je Ishiwüt u odgovoru kojeg su objavile internetske novine El Español. Ondje nema nikakvih podataka o osobi ili osobama koje stoje iza imena Ishiwüt. Modrić nije bio dostupan za komentar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to #ishiwütcrew @lukamodric10 ! Thank you so much! 🐜🌎

A post shared by Ishiwüt Artist (@ishiwut) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi