Obavijesti

Sport

Komentari 76

Lukaku pogađao kraj 'čunjeva', Matićeva bomba za preokret!

Lukaku pogađao kraj 'čunjeva', Matićeva bomba za preokret!
1

Činilo se kako će Crystal Palace prvi put u povijesti Premiershipa pobijediti Manchester United jer vodio je 2-0 početkom drugog poluvremena, no eurogolom Nemanje Matića ostao je i bez boda

VIDEO

Crystal Palace nikad u povijesti Premiershipa nije pobijedio Manchester United. Bio je jako blizu ovog ponedjeljka na svom stadionu u 18. pokušaju, vodio je 2-0, ali na kraju je izgubio i po 15. put rezultatom 3-2.

Andros Townsend doveo je domaćine u vodstvo briljantnim udarcem s ruba šesnaesterca pod "rašlje" već u 11. minuti na asistenciju Christiana Bentekea. "Crveni vragovi" tako su prvi put bili u zaostatku u utakmici protiv Crystal Palacea u Premiershipu!

David de Gea bio je ukopan, baš kao i u 48. minuti kad je Patrick van Aanholt pobjegao po lijevom boku i proigravanje Jeffreyja Schluppa pretvorio u senzacionalnih 2-0 za Crystal Palace.

No daleko je to ipak bilo od kraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mourinhova momčad sedam minuta potom smanjila je zaostatak golom glavom Chrisa Smallinga nakon neuspjele ofsajd-zamke domaćih braniča, a Romelu Lukaku u 76. je nakon odbijanca od prečke pogodio za izjednačenje pokraj petorice igrača Crystal Palacea koji su ga samo gledali i glumili - čunjeve. 

Premier League - Crystal Palace v Manchester United

De Gea je već u idućoj minuti spašavao "vragove" novog zaostatka briljantnom obranom udarca glavom Christiana Bentekea, a onda je u sudačkoj nadoknadi Nemanja Matić zabio prvijenac za Manchester United kakav se samo poželjeti može.

Premier League - Crystal Palace v Manchester United

- Gol je stvarno bio lijep, ali najvažnije je da smo uzeli tri boda protiv Crystal Palacea, pogotovo pred njihovim navijačima koji su sjajni. Zadovoljni smo s tri boda, pogotovo jer smo se uspjeli vratiti nakon što smo gubili 2-0. Svaki bod je bitan, bit će zaista teško momčadima koje se žele iduće godine natjecati u Ligi prvaka - rekao je Matić za Sport Klub.

Opalio je Srbin volejčinu s 20-ak metara u desni gornji kut za veliki preokret Uniteda, pobjedu i povratak na drugo mjesto ljestvice s dva boda ispred Liverpoola. Palace ostaje 18. s bodom manje od Southamptona, prvog iznad crte ispadanja.

Odigrana je i jedna utakmica u La Ligi u ponedjeljak. Celta Vigo okrenula je zaostatak protiv Las Palmasa, koji je vodio golom Erika Expósita u 53. minuti, i golovima Jonnyja Castra u 62. i Pabla Hernándeza u 89. minuti pobijedila 2-1. Alen Halilović za poraženu je momčad igrao do 84. minute.

Celta je sada deveta s 38 bodova, a Las Palmas ostaje prvi u zoni ispadanja, bod manje od Levantea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića