Obavijesti

Sport

Komentari 8

Lukaku zbog poziva prekinuo intervju: Sorry, dečki, mama je

Lukaku zbog poziva prekinuo intervju: Sorry, dečki, mama je
1

United je u ponedjeljak izbacio Chelsea iz FA kupa pobjedom od 2-0, a Lukaku se napokon vratio u prvu postavu. Nakon utakmice je davao izjavu, ali onda je stigao poziv od mame...

VIDEO

Što je Ole donio Manchester Unitedu, upitao je novinar Romelua Lukakua.

- Zabijamo više golova - krenuo je pričati napadač Uniteda, ali mu je u tom trenutku zazvonio mobitel.

- Sorry dečki, moram ići... Zove me mama! - ispalio je Lukaku. I tako novinare ostavio u pola intervjua. Nekakav se red ipak mora znati, a ni nogomet nije važniji od obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know what you mean to me. I love you ❤️ #MothersDay

A post shared by Romelu Lukaku (@romelulukaku) on

United pobijedio Chelsea 2-0

United je u ponedjeljak izbacio Chelsea iz FA kupa pobjedom od 2-0, a Lukaku se protiv svog bivšeg kluba vratio u prvu postavu.

- Da, naravno da mi je drago. Utakmica je bila važna, mislim da je svatko od nas napravio svoj zadatak jako dobro. Ja sam profesionalac, čekao san priliku, a kada sam je dobio dao sam sve od sebe. Jednostavno sam takav, idem iz utakmice u utakmicu - rekao je Romelu Lukaku pokraj kojeg je u napadu bio Marcus Rashford.

- Mogu igrati kako god trener zatraži od mene. Nije mi bitno jesam li sam u vrhu, je li Marcus iza mene ili pokraj mene. Dok god me trener treba, ja sam tu - rekao je Lukaku.

Adolphine se brine za sinovu karijeru

Mama Lukaku se zove Adolphine i upravo je ona donijela većinu ključnih odluka u karijeri svog sina. Iako mu je agent Mino Raiola, niti jedan transfer se neće dogoditi ako ga Adolphine ne odobri. Englezi tvrde da je upravo ona odlučila da Romelu ne potpiše novi ugovor s Evertonom nego da ode u Manchester United.

Ako žele dovesti Romelua, ona je prva stepenica koju klubovi moraju prijeći, a čak i kada su dogovoreni osobni uvjeti s klubom, ona može srušiti sve pregovore.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića