Obavijesti

Sport

Komentari 2

Može Babo i bez trice: I opet je bio jedan od najboljih igrača

Može Babo i bez trice: I opet je bio jedan od najboljih igrača

U posljednjih pet utakmica samo je jednom išao ispod 20 koševa. Ove sezone na prosjeku je od 20.5 koševa, tri skoka i dvije asistencije. No, Detroit niže poraze. Ovo je bio čak 14. u 17 utakmica

VIDEO

Samo dvojica hrvatskih košarkaša prešla su magičnu brojku od 10.000 koševa u NBA ligi. Pogađate, prvi je legendarni Toni Kukoč, a tom elitnom društvu pridružio se sjajni Bojan Bogdanović koji igra sezonu karijere u dresu Detroit Pistonsa

Babo je to napravio u petak u porazu od Clippersa kada je zabio 26 koševa, a ne sumnjamo kako će tu brojku još malo podignuti do kraja sezone jer u fantastičnoj je formi. Njegov Detroit noćas je izgubio od Lakersa 128-121), što mu je 14. poraz u sezoni, no još jednu vrlo dobru utakmicu odigrao je Bogdanović.

NBA: Detroit Pistons at Los Angeles Lakers

Zabio je 20 koševa uz šut sedam od 15. Vjerovali ili ne, nije niti jednu tricu pogodio. Da, i to se događa ponajboljem tricašu lige. Pucao je dvaput, nije ušlo pa je odustao. I upravo zbog toga je još fascinantnija ova brojka u rubrici koševa. Za 35 minuta igre je hrvatski košarkaš skupio i šest skokova uz pet asistencija. 

U posljednjih pet utakmica samo je jednom išao ispod 20 koševa. Ove sezone na prosjeku je od 20.5 koševa, tri skoka i dvije asistencije. No, Detroit niže poraze. Ovo je bio čak 14. u 17 utakmica. Mlada je to momčad u izgradnji, jedna od onih kojoj se predviđaju velike stvari za nekoliko godina. Tu su Cunningham, Bey i Ivey, igrači od kojih se očekuje puno, a Bogdanović je došao kako bi im bio mentor i lider na terenu, netko tko će ih savjetovati.

NBA: Detroit Pistons at Los Angeles Lakers

Njemu takva uloga odgovara, iako neće ove sezone gotovo sigurno igrati doigravanje i boriti se za naslov, što je bila jedna od želja kada se spominjao trejd. Nema pritiska, ima više loptu u rukama i veće ovlasti, nego što je to bilo ranije. A uostalom, kapnut će sjajna svota koja će osigurati egzistenciju do kraja života. Pa i njegovim potomcima. Potpisao je novi dvogodišnji ugovor za koji će mu biti isplaćeno 39.1 milijuna dolara. 

Posrnuli Lakersi slavili su tek četvrti put ove sezone, a predvodio ih je sjajni Anthony Davis s 38 koševa. Kod Pistonsa je najbolji bio Burks s 23 koša.

NBA: Phoenix Suns at Utah Jazz

Na parketima NBA lige je noćas trčao i Dario Šarić. U dramatičnoj utakmici Phoenix Sunsi izgubili su od Utah Jazza (134-133). Šarić je dobio 13 minuta i za to vrijeme je zabio četiri koša uz šest skokova i jednu asistenciju. Čudesan je bio Booker koji je zabio 49 koševa uz deset asistencija, no nedovoljno za trijumf. Sjajan je kod Jazzera bio Lauri Markkanen koji je zabio 38 koševa. Da, onaj koji nas je uništio na EuroBasketu. Bivši klub Bojana Bogdanovića dao se u remont na kraju prošle sezone, riješili su se Goberta, Mitchella i našeg košarkaša, cilj je bilo tankiranje i hvatanje pickova, no na kraju se ispostavilo kako su složili sjajnu momčad koja će konkurirati za doigravanje. Imaju 11 pobjeda i šest poraza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba