Obavijesti

Sport

Komentari 25

'Ma Dinamo je čist, Ajax si je sam kriv što nije prošao dalje'

'Ma Dinamo je čist, Ajax si je sam kriv što nije prošao dalje'
6

Ajax je optužio Dinamo kako bi prikrio svoj neuspjeh, smatra Vaha koji nije mogao vjerovati kad je čuo za debakl 'modrih' od Lyona. Tvrdi da Jurčić nije jedini krivac

VIDEO

24sata: Bili ste na kavi sa Zoranom Mamićem. Sprema li se to vaš veliki povratak?

Ne. U Zagrebu sam bio zbog privatnih obveza pa sam produžio u Makarsku na odmor. Bio je to prijateljski razgovor, nije bilo govora o povratku u Dinamo. Rekao sam kad sam otišao da se nikad više neću vratiti u Maksimir, kao ni na Balkan.

24sata: Jeste li očekivali ovakav debakl Dinama u Ligi prvaka?

Upozoravao sam da je Liga prvaka nešto drugo, druga nogometna dimenzija. U nju se ne smije ući nespreman, a čini mi se da je baš to bilo s Dinamom. Ponavljao sam prošle sezone kako treba biti oprezan da se ne ponovi Partizan, a bilo je i gore od toga.

Rekao sam već da se nikad neću vratiti u Dinamo ni na Balkan

24sata: Europa još bruji o Dinamovu porazu od Lyona?!

Nisam gledao utakmicu jer sam bio na utakmici Lille - Trabzonspor. Vidio sam da je 1-1 na poluvremenu i ponadao se kako će to biti prvi bod. Kad sam čuo da je 1-7, nisam mogao vjerovati. Da Dinamo u Maksimiru doživi takvu blamažu, to je strašno. Puno je izgubiti dva razlike, a kamoli sedam.

24sata: Kako komentirate Ajaxove optužbe da je Dinamo pustio?

To je nepošteno od njih. Pišu to da prikriju svoj neuspjeh. Ajax si je sam kriv što nije prošao. Sami su o sebi odlučivali. To su zle namjere. Zvalo me mnogo novinara iz Francuske. Sumnjaju u Dinamo, a ja im kažem: Ako je nešto bilo, neka sumnjaju i u svoj Lyon. Ma uopće je glupo pričati o tome. Nema govora o namještanju.

24sata: Vaš nasljednik Jurčić izdržao je sedam mjeseci. Jeste li očekivali da će dobiti otkaz?

Da Dinamo doživi takvu blamažu od Lyona, strašno...

Logično je da se nakon poraza 7-1 kod kuće naprave neki rezovi. Jurčiću je izgleda nedostajalo iskustva, ali moram reći da nije on jedini krivac. I igrači snose veliki dio krivice. Čuo sam svakakve priče o njima, kao da se nisu dovoljno trudili. Ako je to istina, to je strašno. Jurčić se morao bolje pripremiti za Ligu prvaka, ali ponavljam, ima još mnogo krivaca.

24sata: Sammir je opet pao u formi. Što se s njim događa?

On, izgleda, vrhunac doživi na početku sezone. Mnogo je stvari zbog kojih Sammir možda neće napraviti karijeru kakvu je trebao. Pričao sam s njim mnogo puta nasamo. Pokušao sam, napravio sam sve, ali izgleda da ne ide. Na pameti mu nije samo nogomet, a tako teško možete uspjeti. 

24sata: Zovu li vas igrači Dinama? Čujete li se s nekim od njih?

Sammiru nogomet nije na pameti, a tako ne može uspjeti

Naravno, i to ne samo igrači nego i ostali ljudi iz kluba. Igrači me pitaju za zdravlje i kako sam se snašao u Alžiru. Ostavio sam u Maksimiru dobar trag. Mnogo trenera ‘pljuje’ po bivšim klubovima, ali ja nisam takav. Za Dinamo navijam svim srcem. 

24sata: Kako gledate na korupciju u hrvatskom nogometu?

To je strašno! Sve koji su sudjelovali treba prema hitnom postupku drastično kazniti. Doživotno ih treba izbaciti iz nogometa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe