Obavijesti

Sport

Komentari 32

Jose se vratio na Old Trafford, ozlijedili ga, a još je i izgubio...

Jose se vratio na Old Trafford, ozlijedili ga, a još je i izgubio...
1

Jose Mourinho (51) je nakon Manchester Uniteda preuzeo Tottenham, a Daniel James (22) nije igrao pod njegovom palicom. No, to ne znači da ga na Old Traffordu ne može dočekati ulaskom u koljena, ali glavom...

VIDEO

Harry Winks je uklizao, a Daniel James pao i glavom završio u koljenima Josea Mourinha. Bio je to svojevrsni doček za portugalskog trenera koji se vratio na 'kazalište snova', ovaj put na klupi Spursa. Mou je izgubio od svoje bivše momčadi iz Manchestera 2-1 (1-1), a u 13. minuti imao je problema s bolovima u koljenu, no to ga nije spriječilo da do kraja bude na klupi momčadi iz Londona.

Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur

Bio je to neugodan sudar, a težak izraz na Mourinhovom licu dao je naslutiti da bi se moglo raditi o nekoj ozljedi. No, vjerojatno će za portugalskog stratega sve proći bez problema jer se ovome nije nadao te je loše amortizirao susret s Jamesovom glavom. Teško mu je to palo nakon što je već u 6. minuti Marcus Rashford zabio u prvi kut Gazzanige, a prije toga ispremiješao obranu Tottenhama.

Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur

No, do poluvremena je rezultat poravnao Dele Alli koji je u odličnoj formi nakon što je Portugalac preuzeo Spurse. Prekrasno je izbacio obranu domaćih jednim prebacivanjem lopte te zabio u De Geinu mrežu. Na poluvremenu je bilo 1-1. U nastavku su opet inicijativu preuzeli 'crveni vragovi' a poveli su već u 49. minuti. Neoprezno je Sissoko srušio Rashforda koji je zabio za konačnih 2-1.

Do kraja su pokušavali gosti, ali što zaslugom Davida de Gee, što pogreškama u napadu i lošom partijom Harryja Kanea, rezultat je ostao nepromijenjen. United u sljedećem kolu za vikend gostuje na Etihadu kod gradskog rivala Cityja, dok Tottenham dočekuje Burnley.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića