Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Ma razočaran sam, Slavia nas je potpuno nadigrala u svemu'

'Ma razočaran sam, Slavia nas je potpuno nadigrala u svemu'
1

Kako da budem zadovoljan? O kakvom planu B pričate?, ljutito je pitao trener Intera nakon remija u Ligi prvaka u kojemu je Slavia iz Praga pokazala da nije slučajno u najboljem nogometnom natjecanju...

Ma Slavia će sigurno završiti zadnja, govorili su svi prije početka Lige prvaka. No, na otvaranju natjecanja u utorak navečer Slavia je igrala na razini, ako ne i bolje, od velikog Intera koji je jedva izvukao remi rezultatom 1-1.

Nakon utakmice, trener "nerazzurrija" Antonio Conte bio je vidno uzrujan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

'Kriv sam'

- Moramo biti razočarani. Igrali smo loše, nismo pokazali nogomet koji mi želimo inače igrati - započeo je Conte pa nastavio:

- Razočaran sam i prihvaćam odgovornost. Nisam se pripremio kao što sam trebao, niti prije, niti za vrijeme utakmice. Možda je problem u prekratkom vremenu za pripremu - izjavio je.

- Mislim da je Slavia bila bolja od nas u svim segmentima. Presing, intenzitet, rješavanje utakmice  - priznao je.

- Još je dug put pred nama u kojem moramo stvoriti stabilnost kada dođu teške situacije. No ponavljam, prvi sam kriv ja. 

Klopp: Ma koji penal?! Sve je čisto, bacio se prije kontakta...
Klopp: Ma koji penal?! Sve je čisto, bacio se prije kontakta...

Korak naprijed, natrag dva

- Volio bih vidjeti napredak, ali ovo sa Slavijom, ovo nije bio napredak. Bio je to korak unatrag - priznao je, a zatim se razljutio na pitanje novinara o drugom planu za momčad. 

- Plan B? Kakav plan B? Ne treniramo igru na duge lopte. Treniramo igru pod pritiskom kako bismo našli rješenja, no nismo to danas uspjeli i ja se prvi ispričavam - govorio je Conte pa nastavio:

- Treniramo protiv momčadi kao što je Udinese, kojima središnji igrači stvaraju napad, ali igraju ponekad i presing. Protiv Slvije smo uspjeli samo u kratkim razdobljima riješiti poteškoće koje smo imali. Za mene je i ovaj jedan bod razočaravajuć, kao da smo i ostali bez bodova - zaključio je.

Evo gdje gledati prvu utakmicu Dinama u LP protiv Atalante
Evo gdje gledati prvu utakmicu Dinama u LP protiv Atalante

Pokretanje videa ...