Obavijesti

Sport

Komentari 45

Ma što priča ovaj majmun? Kent je rekao da Španjolci pobjeđuju!

Ma što priča ovaj majmun? Kent je rekao da Španjolci pobjeđuju!

Mama Kulička došla je mirno za svojim kćerima i počastila se voćem iz hrvatske kutije. No, tata Kent, kao glavni prognozer, je izabrao voće iz španjolske kutije i sve razočarao. Samo da bude u krivu

Hrvatska i Španjolska od 18 sati igraju osminu finala Europskog prvenstva, a ako je vjerovati gibonu Kentu, mogla bi to biti dramatična utakmica. 

Pokretanje videa ...

Takvu sliku odašilje jutrošnja akcija gibona u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

Kad su izašle iz unutarnje nastambe na otvoreno, gibonica Fiona je odjurila prema kutiji sa zastavom Hrvatske, a Dora prema onoj s obilježjem Španjolske. Njihova mama Kulička došla je mirno za svojim kćerima i počastila se voćem iz hrvatske kutije. Ženski dio obitelji još se neko vrijeme vrzmao oko slasnog voća i povrća kad im se približio Kent. Ispred nastambe gibona tada se napetost mogla rezati nožem.

Okupljeni su netremice promatrali prema kojoj će kutiji krenuti Kentova ruka. Naime, upravo je otac obitelji zagrebačkih gibona glavni prognostičar pobjednika utakmica u kojima igra Hrvatska.

- Kent je dugo promišljao koju kutiju izabrati, te se na kraju poslužio voćem iz španjolske kutije. Tu njegovu prognozu želimo pribrojiti onim krivima kakve je već imao na ovom Europskom nogometnom prvenstvu. Uzdamo se u snagu Vatrenih i vjerujemo u pobjedu Hrvatske - kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Svaka čast Kentu na njegovim sposobnostima i daru predviđanja, ali nadamo se kako će večeras biti u krivu i da će Hrvatska slaviti prolazak u četvrtfinale Eura. 

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':