Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ma tko nije zatvorio stranu?! Skoro se potukli suigrači u Villi

Ma tko nije zatvorio stranu?! Skoro se potukli suigrači u Villi
1

U posljednjoj utakmici petog kola engleske Premierlige na utakmici Aston Ville i West Hama dogodila se neobična situacija. Zaiskrilo je između suigrača iz domaće momčadi, morali su razdvajati Mingsa i El Ghazija

Zna se dogoditi da na terenu zaiskri među igračima protivničkih momčadi, pa da se u sve moraju uključivati i drugi igrači te smirivati situaciju, ali ovakvi su događaji rijetkost. Tyrone Mings (26) i Anwar El Ghazi (24) iz Aston Ville umalo su se potukli u 36. minuti utakmice.

Pokretanje videa ...

 

Premier League - Aston Villa v West Ham United

El Ghazi nije uspio ispratiti napad West Hama po lijevoj strani, a Mings je potegnuo i spasio momčad jer je izbacio loptu u korner. Frustrirani stoper Aston Ville 'pukao' je i počeo vikati na svog suigrača iz Nizozemske, a nakon vikanja i gestikulacije suigrači su imali 'staredown' naslonjenih glava poput boraca prije borbe.

Premier League - Aston Villa v West Ham United Premier League - Aston Villa v West Ham United

U sve su se uključili njihovi suigrači koji su smirili situaciju i razdvojili Tyronea Mingsa i Anwara El Ghazija koji su si sigurno imali što za reći na putu do svlačionice, a imao je što za reći i kapetan Grealish, ali i trener Smith na nedopustivo ponašanje dvojice nogometaša.