Obavijesti

Sport

Komentari 10

Mačevalac Jovanović izgubio u produžetku od Meksikanca

Mačevalac Jovanović izgubio u produžetku od Meksikanca
5

Floretaš Bojan Jovanović izgubio je u prvom kolu od Meksikanca Daniela Gomeza 15-14. S Oi je ispao i hrvatski džudaš Tomislav Marijanović koji je ispao od Gruzijca

VIDEO

Jedini hrvatski mačevala u Londonu, Bojan Jovanović, izgubio je već u svom prvom nastupu na Olimpijskim igrama. Bolji je od hrvatskog predstavnika bio Meksikanac Daniel Gomez. U neizvjesnoj borbi Jovanović i Gomez su se izmjenjivali u vodstvu, Meksikanac je pred sam kraj vodio, no hrvatski mačevalac u posljednjim je sekundama nadoknadio zaostatak te čak imao priliku za pobjedu. 

U 'regularnom' vremenu završilo je 14-14 te se pristupilo produžetku u kojem se pobjednik odlučuje nakon prvog boda. Nakon samo 20 sekundi produžetka Meksikanac je zaradio bod što je značilo da se Jovanović oprašta od Olimpijskih igara već nakon prve borbe.

Izgubio i džudaš Marijanović

Hrvatski džudaš u kategoriji do 82 kilograma Tomislav Marijanović izgubio je u svom prvom nastupu na Olimpijskim igrama u Londonu. Nakon što je Splićanin bio slobodan u prvom kolu, u drugom ga je pobijedio gruzijski džudaš Avtandil Črikišvili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Borba je od samog početka bila izuzetno neizvjesna s laganom inicijativom na strani hrvatskog borca, no u posljednjim sekundama Gruzijac je odlično reagirao i zaslužio važan bod zahvatom waza-ari kojim se plasirao u treće kolo.

U današnjem programu nastupila je Marijana Mišković, hrvatska džudašica u kategoriji do 63 kilograma. No i ona je izgubila. Mišković je izgubila dvoboj osmine finala protiv Japanke Yoshide Ueno nakon što je tzv. "golden scoreom" (u produžetku), njena protivnica izvela zahvat yuko.

Veslač Mario Vekić ispao u četvrtfinalu

Borbu za olimpijske medalje neće nastaviti hrvatski veslač Mario Vekić u konkureniji samaca. Vekić je u prvoj četvrtfinalnoj skupini zauzeo četvrto mjesto. Time je ostao mjesto ispod plasmana u polufinale, tako da će nastaviti natjecanje za plasman od 13. do 24. mjesta, odnosno u C/D polufinalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz