Obavijesti

Sport

Komentari 8

Maestralni Rodgers briljira, Packersi i Billsi zreli za titulu!

Maestralni Rodgers briljira, Packersi i Billsi zreli za titulu!

Čudesni Rodgers i njegov probijač Aaron Jones radili su s prvom obranom lige, Ramsima, što god žele. Kao i hvatač Davante Adams. Rodgers je uz svoja polaganja dodavanjem jedno postigao i trčanjem

VIDEO

Green Bay Packersi plasirali su se u subotu u finale Nacionalne konferencije, dok su u polufinalu Američke konferencije Buffalo Billsi svladali Baltimore Ravense.

POGLEDAJTE VIDEO: Superbowl

Pokretanje videa...

01:11

Green Bay su, predvođeni quarterbackom Aaronom Rodgersom, pobijedili Los Angeles Ramse sa 32-18 na Lambeau Fieldu u Wisconsinu, a  Buffalo je na svom terenu sa 17-3 bio bolji od Baltimore Ravensa.

Prvoplasirani Packersi su za pobjedu sakupili ukupno 484 jarda i realizirali svojih prvih pet posjeda.

U konferencijskom finalu će imati za suparnika ili Tampa Bay ili New Orleans, koji igraju u nedjelju 24. siječnja u New Orleansu.

Rodgers je  ostvario 23 od 36 dodavanja za 296 jardi i dva touchdowna i pronašao je Allena Lazarda koji je zapečatio rezultat polaganjem od 58 jardi gotovo sedam minuta prije kraja utakmice. 

Čudesni Rodgers i njegov probijač Aaron Jones radili su s prvom obranom lige što god žele. Kao i hvatač Davante Adams. Rodgers je uz svoja polaganja dodavanjem jedno postigao i trčanjem, a u njemu je briljantnim potezom zavarao obrambene igrače. Green Bay djeluje zrelo za titulu...

NFL: NFC Divisional Round-Los Angeles Rams at Green Bay Packers

U utakmici u Buffalu Taron Johnson je uspio poravnati rekord NFL-a u sezoni s polaganjem od čak 101 metra nakon što je presjekao dodavanje protivničkog quarterbacka.

Utakmica je odlučena u trećoj četvrtini, kada su Bills povećali 10-3 na dodavanje Josha Allena od 3 jarda do Stefona Diggsa kako bi se otvorio put za pretrčavanje od 11 metara i 66 metara. Naposljetku su Billsi slavili 17-3, a velik udarac za Ravense bila je i ozljeda Lamara Jacksona koji se zbog znakova potresa mozga nije mogao vratiti u utakmicu nakon što je tijekom iste napustio teren.

NFL: AFC Divisional Round-Baltimore Ravens at Buffalo Bills

Drugoplasirani Buffalo će u konferencijskom finalu, svom prvom u zadnjih 27 godina, igrati  protiv Kansas City Chiefsa ili Cleveland Brownsa  24. siječnja. Chiefs i Browns sastaju se u Kansas Cityju u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu