Sport

Komentari 8

Maestralni Rodgers briljira, Packersi i Billsi zreli za titulu!

Maestralni Rodgers briljira, Packersi i Billsi zreli za titulu!

Čudesni Rodgers i njegov probijač Aaron Jones radili su s prvom obranom lige, Ramsima, što god žele. Kao i hvatač Davante Adams. Rodgers je uz svoja polaganja dodavanjem jedno postigao i trčanjem

Green Bay Packersi plasirali su se u subotu u finale Nacionalne konferencije, dok su u polufinalu Američke konferencije Buffalo Billsi svladali Baltimore Ravense.

POGLEDAJTE VIDEO: Superbowl

Green Bay su, predvođeni quarterbackom Aaronom Rodgersom, pobijedili Los Angeles Ramse sa 32-18 na Lambeau Fieldu u Wisconsinu, a  Buffalo je na svom terenu sa 17-3 bio bolji od Baltimore Ravensa.

Prvoplasirani Packersi su za pobjedu sakupili ukupno 484 jarda i realizirali svojih prvih pet posjeda.

U konferencijskom finalu će imati za suparnika ili Tampa Bay ili New Orleans, koji igraju u nedjelju 24. siječnja u New Orleansu.

Rodgers je  ostvario 23 od 36 dodavanja za 296 jardi i dva touchdowna i pronašao je Allena Lazarda koji je zapečatio rezultat polaganjem od 58 jardi gotovo sedam minuta prije kraja utakmice. 

Čudesni Rodgers i njegov probijač Aaron Jones radili su s prvom obranom lige što god žele. Kao i hvatač Davante Adams. Rodgers je uz svoja polaganja dodavanjem jedno postigao i trčanjem, a u njemu je briljantnim potezom zavarao obrambene igrače. Green Bay djeluje zrelo za titulu...

U utakmici u Buffalu Taron Johnson je uspio poravnati rekord NFL-a u sezoni s polaganjem od čak 101 metra nakon što je presjekao dodavanje protivničkog quarterbacka.

Utakmica je odlučena u trećoj četvrtini, kada su Bills povećali 10-3 na dodavanje Josha Allena od 3 jarda do Stefona Diggsa kako bi se otvorio put za pretrčavanje od 11 metara i 66 metara. Naposljetku su Billsi slavili 17-3, a velik udarac za Ravense bila je i ozljeda Lamara Jacksona koji se zbog znakova potresa mozga nije mogao vratiti u utakmicu nakon što je tijekom iste napustio teren.

Drugoplasirani Buffalo će u konferencijskom finalu, svom prvom u zadnjih 27 godina, igrati  protiv Kansas City Chiefsa ili Cleveland Brownsa  24. siječnja. Chiefs i Browns sastaju se u Kansas Cityju u nedjelju.

Najčitaniji članci