Sport

Komentari 6

Majer opet u punom treningu, Franjić jedini upitan za Englesku

Majer opet u punom treningu, Franjić jedini upitan za Englesku

Martin Erlić zbog ozljede je zamijenjen protiv Švicarske, no čini se kako će standardni stoper talijanskog prvoligaša Spezije i protiv Engleske opet biti u početnoj momčadi...

Hrvatska U-21 reprezentacija odradila je u Kopru posljednji trening prije sutrašnje utakmice 3. kola Europskog prvenstva protiv Engleske. Na travnjak jednog od pomoćnih igrališta stadiona Bonifika izašli su svi reprezentativci, svojim suigračima se tako opet pridružio i Lovro Majer. Dinamov veznjak odradio je normalan trening, pa bi mogao konkurirati i za ogled s Englezima.

Po nešto lakšem programu, barem u uvodnih 15-ak minuta koliko je trening bio otvoren za predstavnike medija, trenirao je tek Bartol Franjić. Dok su svi igrači odrađivali zagrijavanje, Franjić se s fizioterapeutom istezao u korneru. Igor Bišćan najavio je na press-konferenciji kako nekoliko njegovih igrača (Majer, Franjić, Erlić, Šverko, Šemper...) ima određenih problema, no čini se kako je za nastup protiv Engleza ipak najveći upitnik iznad Bartola Franjića.

Hrvatski izbornik najavio je kako će njegova momčad protiv favorizirane Engleske imati sličan koncept igre kao i kontra Švicaraca, ali i da 'mini-vatreni' neće srljati jer bi to moglo biti pogubno. Taj "isti koncept igre" trebao bi naznačiti da će Hrvatska opet zaigrati s četiri igrača u zadnjoj liniji, pa i da u odnosu na sastav koji je zaigrao protiv Švicarske neće biti previše promjena.

U momčadi bi trebao biti i Martin Erlić koji je zbog dobivenog udarca već u ranoj fazi utakmice morao napustiti igru protiv Švicarske, No, i Erlić je danas u puno boljem stanju pa bi Bišćan i u ključnoj utakmici grupne faze Europskog prvenstva mogao računati na standardnog stopera talijanskog prvoligaša Spezije. I to bi, za našu mladost, mogla bila sjajna vijest...

Potencijalni sastav:
Hrvatska (4-3-3):
Kotarski - Šverko, Erlić, Vušković, Bradarić - Bistrović, Babec, Moro - Majer, Vizinger, Ivanušec.

Najčitaniji članci