Obavijesti

Sport

Komentari 6

Majer opet u punom treningu, Franjić jedini upitan za Englesku

Majer opet u punom treningu, Franjić jedini upitan za Englesku
2

Martin Erlić zbog ozljede je zamijenjen protiv Švicarske, no čini se kako će standardni stoper talijanskog prvoligaša Spezije i protiv Engleske opet biti u početnoj momčadi...

Hrvatska U-21 reprezentacija odradila je u Kopru posljednji trening prije sutrašnje utakmice 3. kola Europskog prvenstva protiv Engleske. Na travnjak jednog od pomoćnih igrališta stadiona Bonifika izašli su svi reprezentativci, svojim suigračima se tako opet pridružio i Lovro Majer. Dinamov veznjak odradio je normalan trening, pa bi mogao konkurirati i za ogled s Englezima.

Pokretanje videa ...

Po nešto lakšem programu, barem u uvodnih 15-ak minuta koliko je trening bio otvoren za predstavnike medija, trenirao je tek Bartol Franjić. Dok su svi igrači odrađivali zagrijavanje, Franjić se s fizioterapeutom istezao u korneru. Igor Bišćan najavio je na press-konferenciji kako nekoliko njegovih igrača (Majer, Franjić, Erlić, Šverko, Šemper...) ima određenih problema, no čini se kako je za nastup protiv Engleza ipak najveći upitnik iznad Bartola Franjića.

'Pa i nisam zadovoljan svojom igrom protiv Švicarske, a Babec i Vušković su me impresionirali'
'Pa i nisam zadovoljan svojom igrom protiv Švicarske, a Babec i Vušković su me impresionirali'

Hrvatski izbornik najavio je kako će njegova momčad protiv favorizirane Engleske imati sličan koncept igre kao i kontra Švicaraca, ali i da 'mini-vatreni' neće srljati jer bi to moglo biti pogubno. Taj "isti koncept igre" trebao bi naznačiti da će Hrvatska opet zaigrati s četiri igrača u zadnjoj liniji, pa i da u odnosu na sastav koji je zaigrao protiv Švicarske neće biti previše promjena.

Koper: Susret Portugala i Hrvatske na Europskom U21 prvenstvu

U momčadi bi trebao biti i Martin Erlić koji je zbog dobivenog udarca već u ranoj fazi utakmice morao napustiti igru protiv Švicarske, No, i Erlić je danas u puno boljem stanju pa bi Bišćan i u ključnoj utakmici grupne faze Europskog prvenstva mogao računati na standardnog stopera talijanskog prvoligaša Spezije. I to bi, za našu mladost, mogla bila sjajna vijest...

Potencijalni sastav:
Hrvatska (4-3-3):
Kotarski - Šverko, Erlić, Vušković, Bradarić - Bistrović, Babec, Moro - Majer, Vizinger, Ivanušec.