Obavijesti

Sport

Komentari 13

Majer postaje najskuplji Hrvat?

Majer postaje najskuplji Hrvat?
3

Arsenal traži potencijalna pojačanja u sredini terena. Njegovi skauti bili su u Hrvatskoj i možda im se svidjelo ono što su vidjeli. Pobjednički gol zabio je Majer, čovjek kojeg su Arsenalovi skauti gledali, piše The Mirror

VIDEO

Hrvatski nogometaš Lovro Majer našao se na meti brojnih klubova nakon sjajno odigranih utakmica u dresu Rennesa i hrvatske reprezentacije, a engleski list 'The Mirror' posvetio mu je članak s naslovom 'Tko je Lovro Majer? Arsenal prati novog Modrića vrijednog 50 milijuna eura'. 

Pokretanje videa...

Lovro Majer VIDEO

Podsjetimo, Majeru je protiv Danske u Ligi nacija trebala samo minuta i pol da zabije za konačnih 2-1 nakon što je prvi gol zabio Borna Sosa, a izjednačio Christian Eriksen. Hrvatska je tom pobjedom osigurala ostanak u najjačem razredu Lige nacija, a prvi put u povijesti plasirat će se na završni turnir ako večeras u Beču svlada Austriju. 

Za Majera je ovog ljeta interes pokazao Atletico Madrid, no sve je propalo nakon što su uspjeli zadržati Joao Felixa,  spominjali su se  Barcelona i Liverpool, a sada i Arsenal. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
UEFA Nations League - Group A - Croatia v Denmark

Engleski list piše da su skauti Arsenala bili u četvrtak na Maksimiru te pratili upravo Majera, veznjaka Rennesa koji je prošle godine došao iz Dinama za 12 milijuna eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

"Arsenal traži potencijalna pojačanja u sredini terena. Njegovi skauti bili su u Hrvatskoj i možda im se svidjelo ono što su vidjeli. Pobjednički pogodak postigao je Lovro Majer, čovjek kojeg su Arsenalovi skauti gledali", piše britanski list. 

Opisali su i kako je Majer s 18 godina debitirao u  SuperSport HNL-u i europskim natjecanjima, počeo u Lokomotivi te prvi seniorski gol zabio Slaven Belupu pa sezonu završio s tri gola i deset asistencija u hrvatskom prvenstvu.

Lovor Majer doveo Hrvatsku u vodstvo dvije minute nakon što je Danska izjednačila

"Uspoređuju ga s Lukom Modrićem, i to ne samo zato što dijele inicijale", ističe Mirror.

Prema Transfermarktu, Majer vrijedi 20 milijuna eura, no Rennes u ovom trenutku, neslužbeno, za njega traži čak tri puta više - 60 milijuna. Mirror ga pak procjenjuje na gotovo 50 milijuna eura, a ostvari li se zaista transfer te vrijednosti, postat će najskuplji hrvatski nogometaš ikad.

Taj rekord trenutačno drži Mateo Kovačić koji je iz Reala u Chelsea prešao u transferu vrijednom 45 milijuna eura. 

Lovor Majer doveo Hrvatsku u vodstvo dvije minute nakon što je Danska izjednačila

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA NAVIJAČKA PJESMA S HILJSONOM I STOLETOM

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi