Obavijesti

Sport

Komentari 31

Majer prošao liječnički, Dinamo doveo i stopera iz St. Etiennea

Majer prošao liječnički,  Dinamo doveo i stopera iz St. Etiennea
1

Dinamo je kompletirao dva velika posla. Iz Lokomotive stiže sjajni Lovro Majer, a iz Saint-Etiennea Kévin Théophile-Catherine. Lovro će potpisati na pet, a francuski branič na tri godine

VIDEO

Kako smo i najavljivali, Lovro Majer (20) i Kévin Théophile-Catherine (28), novi su igrači Dinama. Majer će potpisati ugovor na pet godina, a Francuz koji vrijedi četiri milijuna eura i dolazi iz Saint-Etiennea potpisuje na tri godine.

Francuz dolazi kao slobodan igrač, a za Majera će Dinamo platiti Lokomotivi između dva i dva i pol milijuna eura, a klub s Kajzerice će dobiti i 50 posto od idućeg transfera. Lovro će biti predstavljen sutra u 11 sati.

Ovo su dva velika pojačanja za novu sezonu i odličan posao ljudi u Dinamu koji su radili na ovim dolascima. Za Saint-Etienne je ove sezone Kevin odigrao ukupno 25 utakmica. Iako mu je primarna pozicija stoper, može odigrati i na obje bočne pozicije.Ima više od sto nastupa u prvoj francuskoj ligi, a igrao je i za Cardiff u Premiershipu.

Lovro Majer jedan je od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Za njega je Sampdoria nudila šest milijuna eura, ali on je zbog Dinama odbio tu ponudu Talijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Presretan sam, ostvarit će se moj dječački san da nosim plavi dres. Sampdorijina ponuda je bila puno veća, ali ja sam odlučio doći u Dinamo jer smatram da je to za mene u ovom trenutku bolje. Odigrati još koju sezonu u HNL-u, a onda otići van kao neki naši veliki igrači - rekao nam je Majer prije tjedan dana.

Sadegh Moharrami bi na liječnički pregled trebao u srijedu. Iranac igra na poziciji desnog bočnog, a dosad je igrao za Persepolis, koji vodi Branko Ivanković, bivši trener Dinama. Zagrepčani su u ponedjeljak otputovali u Sloveniju na dvotjedne pripreme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića