Obavijesti

Sport

Komentari 52

Mama Vrsaljko: 'Ponosna sam na mog Šimu, prvi je pomogao'

Mama Vrsaljko: 'Ponosna sam na mog Šimu, prvi je pomogao'
7

Znali smo odmah što se dogodilo, a nakon utakmice čula sam se sa sinom. Kaže da je bilo šokantno i da je reagirao instinktivno, a sve ostalo ste vidjeli, rekla je ponosna majka Šime Vrsaljka

VIDEO

Naravno da sam ponosna na sina, skroman je i pošten momak i nije me iznenadilo što je među prvima potrčao u pomoć ozlijeđenom suigraču, rekla je gospođa Branka Vrsaljko, mama hrvatskog reprezentativca Šime koji je brzom reakcijom pomogao onesviještenom Torresu i vjerojatno mu spasio život.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Odmah sam nazvala sina'

Torres je nastradao na utakmici Atletica i Deportiva. Pred kraj susreta na njega je naletio domaći igrač Alex Bergantinos. Prizor je bio strašan.

Neki igrači su plakali, neki nisu mogli ni gledati onesviještenog Torresa, a Vrsaljko i Gabi nisu razmišljali ni sekunde. Munjevitom reakcijom došli su do Torresa i počeli mu vaditi jezik da se ne uguši. 

Utakmice Atletico Madrida u domu Vrsaljkovih redovito se prate pa se tako geldala i ova protiv Deportiva. 

- Gledali smo, znali smo odmah što se dogodilo, a nakon utakmice čula sam se sa sinom. Kaže da je bilo šokantno sve što se dogodilo, da je reagirao instinktivno, a sve ostalo ste vidjeli - kazala je ponosna majka i dodala:

- Ljudski je reagirao, velika je to stvar, drago mi je da je pomogao i dobro se snašao u toj situaciji. 

DEPORTIVO-ATLÉTICO 16-17

Svaka majka ima samo riječi hvale za svog sina, pa tako i gospođa Branka koja Šimu opisuje kao mirnog i staloženog momka koji je jedino na terenu sušta suprotnost.

Otkrila nam je i kako Šimu ne brine što nije standardan u Atleticu.

- Svjestan je u kakav je klub došao, sigurno da bi volio više igrati, ali vjeruje da će sve doći na svoje mjesto i da će dobiti više prilika da potvrdi svoju kvalitetu u budućnosti. Sve ide svojim tijekom i nema razloga za brigu - rekla je Branka Vrsaljko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet